ChristianMatch - waar singles samen christen zijn


Speeddaten in Veenendaal op 6 mei

LET OP: De inschrijving is inmiddels gesloten voor dames. Wel kun je je opgeven voor een wachtlijst door een mail te sturen naar info@christianmatch.nl.
We gaan weer speeddaten! Op zaterdag 6 mei hebben we een speeddate-avond gepland in Veenendaal. Christelijk speeddaten is een spannende, maar tegelijkertijd gezellige manier om in korte tijd christelijke singles rond je eigen leeftijd 'in het echt' te ontmoeten en beter te leren kennen. De speeddate-avonden van ChristianMatch zijn inmiddels een begrip geworden (alleen al vanwege de lekkere hapjes en drankjes die je krijgt aangeboden). Iedereen die op de speeddate-avond komt, krijgt na afloop een (extra) verlenging van 1 week, dus er is voldoende gelegenheid om elkaar in de week erna via de site beter te leren kennen. Schrijf je op tijd in, want onze speeddate-avonden zijn altijd uitverkocht, en vol is vol.

Wat is speeddaten en hoe werkt het?

Inschrijven

Programma

 • 19.00 uur: Deuren open speeddate-lokatie Veenendaal, je wordt welkom geheten met een kopje koffie en wat lekkers.
 • 19.45 uur: Welkom en uitleg speeddaten.
 • 20.00 uur: Begin speeddaten. Indien je 'pauze' hebt, kun je bij de bar een drankje halen (inclusief). Tussendoor krijg je wat lekkers aangeboden door ons team (inclusief).
 • 22.30 uur: Einde speeddaten. Je levert je formulier in en hebt de gelegenheid om bij de bar nog wat te drinken en te kletsen. Na het weekend krijg je zo snel mogelijk een mail met een overzicht van jouw matches.
 • 23.00 uur: Afsluiting.

Prijs

Deze speeddate-avond kost 29,95 euro en is inclusief drinken, lekkere hapjes tijdens het speeddaten en een abonnementsverlenging van 1 week op ChristianMatch.

Inschrijven speeddate-avond zaterdag 6 mei

Inschrijven voor de speeddate-avond op zaterdag 6 mei is eenvoudig.

Ben je nog nooit lid geweest van ChristianMatch?
 • Schrijf je in voor een gratis en vrijblijvend proefabonnnement.
 • Eenmaal ingelogd klik je op 'Speeddate', bovenin het scherm, je komt op deze pagina terecht.
 • Vul onderaan de pagina het formulier in.

Ben je in het verleden lid geweest van ChristianMatch?
 • Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt? Klik hier.
 • Log in op ChristianMatch met je (oude) gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Eenmaal ingelogd klik je op 'Speeddate' bovenin het scherm, je komt op deze pagina terecht.
 • Vul onderaan de pagina het formulier in.

Ben je momenteel lid van ChristianMatch?
 • Log in op ChristianMatch.
 • Eenmaal ingelogd klik je op 'Speeddate' bovenin het scherm, je komt op deze pagina terecht.
 • Vul onderaan de pagina het formulier in.

Wat is speeddaten en hoe werkt het?

De speeddate-avonden van ChristianMatch zijn een begrip. Iedereen is enthousiast over de spannende maar toch ook relaxte avonden waar je op een leuke manier vele nieuwe gezichten "in het echt" ziet, en waarbij je in korte tijd kennis maakt met een flink aantal christelijke singles rond je eigen leeftijd.

Het ChristianMatch speeddaten bestaat uit een serie rondes van 6 minuten waarin je telkens met een andere christelijke vrijgezel een praatje maakt. Elk gesprekje duurt dus maar zes minuten. Met enkele voorbeeldvragen helpen we je gesprek op weg (mocht dat nodig zijn). Je denkt misschien dat 6 minuten lang zijn, maar geloof ons, dat is kort. Als onze toeter klinkt, begint de volgende ronde en wissel je van gesprekspartner.

In de zaal hebben we een groot aantal tafels gezellig aangekleed en genummerd. Bij binnenkomst krijg je van ons een formulier waarop staat op welke ronde je aan welke tafel wordt verwacht. Wie je volgende gesprekspartner wordt, staat niet op je formulier, dat blijft tot het laatste moment een verrassing, dat weet je pas als hij/zij aan je tafel komt zitten.

Na afloop van elke ronde geef je op je formulier aan of je nader kennis zou willen maken met de persoon tegenover je. Als dat wederzijds is, dan zorgen wij dat jullie dat via de mail te horen krijgen.

De meeste mensen hebben ook pauze-rondes. De bar is dan open voor een kopje koffie of wat fris en er is uitgebreid gelegenheid om te kletsen met andere singles die 'pauze hebben'. We gaan rond met lekkere hapjes, en bij de bar kun je altijd een glaasje fris afhalen voor jezelf of je gesprekspartner. Dit is allemaal onbeperkt bij de prijs inbegrepen.

Veel speeddaters schrijven zich enigszins aarzelend in. In de dagen voorafgaand vragen ze zich wel eens af: "Waar ben ik aan begonnen? Wat kan ik verwachten?" Maar als ze enkele rondes verder zijn merken ze dat ze zich zonder reden zorgen gemaakt hebben: het is een ontspannen avond waar niets moet en alles mag, en waar de deelnemers met een blij gevoel weer vertrekken -- zelfs als ze geen "match" hebben gehad.

Inschrijven