ChristianMatch
 


Forum

Evangelisatie school voor christenen van alle leeftijden
ChristianMatch forum index » Christelijk leven
Auteur Bericht
PAULUS505





Berichten: 118

BerichtGeplaatst: maandag 19 juli 2010, 11:29
 
Beste Cm leden,


ik ben geabonneerd op de bijbelstudie.net nieuwsbrief.
Hierin stond vandaag iets over een christelijke evangelisatie school.
Ik dacht wellicht zijn onder jullie misschien geïnteresseerd. Hierbij de info van internet hier over:

School voor Evangelisatie

Het doel van de evangelisatie trainingsschool is deelnemers toe te rusten op het gebied van evangelisatie. Met als uitwerking dat evangelisatie een fundamenteel onderdeel van hun leven wordt. De school voor evangelisatie is voor alle leeftijden (vanaf 16 jaar) en voor een ieder die interesse heeft meer te leren op het gebied van evangelisatie.

De afgelopen jaren waren er veel deelnemers aan de school voor evangelisatie. Eerder werd het maximum aantal deelnemers tijdig bereikt en moesten we helaas verschillende mensen teleurstellen. We hebben daarom ervoor gekozen om de trainingsschool in twee plaatsen in Nederland aan te bieden. Dit jaar zal de school plaatsvinden in Apeldoorn en Eindhoven.

Inhoud

Samen met gastsprekers zal het Go and Tell team diverse lessen verzorgen. Vanuit verschillende invalshoeken zal het onderwerp evangelisatie behandeld worden met diverse handvatten voor de praktijk. Deze training kan een belangrijke ondersteuning bieden voor het getuigen als christen in uw dagelijks leven; of het nu gaat om persoonlijke gesprekken, straatevangelisatie of georganiseerde evangelisatie-acties.
De deelnemers krijgen, tijdens de evangelisatie trainingsschool, de mogelijkheid om via georganiseerde evangelisatieacties de theorie in praktijk te brengen. En vooral zullen we deelnemers aanmoedigen om elkaar beter te leren kennen door de avonden heen.

Tijd en locatie

De lessen zullen om de week, op woensdagavond van 19:30-21:30 uur, worden gegeven. De Evangelisatie Trainingsschool wordt op twee plaatsen worden aangeboden; Apeldoorn en Eindhoven. U kunt kiezen voor welke locatie zich u registreert. Hieronder zijn de data van de woensdagen dat de Evangelisatie Trainingsschool plaatsvind:
Apeldoorn:
8 en 22 september
6 en 20 oktober
3 en 17 november
1 en 15 december

Paslaan 11
Apeldoorn


Eindhoven:

15, 29 september
13, 27 oktober
10, 24 november

Wegedoornlaan 2b
Eindhoven


Groeten van Paulus
8, 22 december
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

ChristianMatch forum index » Christelijk leven
Pagina 1 van 1