ChristianMatch - waar singles samen christen zijn

Je bent christen en single? Dan wil je ons nieuwe event niet missen. Op zaterdag 30 juni maken de singles van ChristianMatch Amerongen en omgeving ‘onveilig’!

Terwijl je heerlijk door de bossen wandelt over de Utrechtse Heuvelrug, maak je op een ontspannen manier kennis met veel andere christelijke singles van jouw leeftijd. ChristianMatch garandeert een heerlijke wandeling, ruimte voor ontspanning, vele ontmoetingen en een bijzonder 'all-you-can-eat pannenkoekenbuffet'. Deze gezellige avondmaaltijd is niet alleen een verwennerij, maar ook functioneel: bij iedere gang wissel je van tafel, zo ontmoet je op een ongedwongen manier vele singles.

Hoe ziet de dag eruit?
We verzamelen tussen 14.30 uur en 15.00 uur in een sfeervolle pannenkoekenboerderij. Dit restaurant beschikt over een heerlijk zonovergoten terras waar het heerlijk toeven is. Je wordt ontvangen met koffie/thee en een heerlijk stuk appeltaart.

Om 15.30 uur verdelen we de grote groep in kleinere leeftijdsgroepen die om de beurt vertrekken voor een mooie wandeling over de Utrechtse Heuvelrug rondom Amerongen. Tijdens deze wandeling van ongeveer twee uur is er alle gelegenheid om op een ontspannen en gezellige manier met vele singles kennis te maken!

    

Alle groepen zijn rond 17.30 uur weer terug en om 18.00 uur is het tijd om echt te gaan genieten van al het lekkers dat de pannenkoekenboerderij aanbiedt. Onder het genot van een pannenkoekenbuffet gepresenteerd met een zeer uitgebreide keuze aan lekkere ingrediënten die je zelf kunt uitkiezen, kun je op een ontspannen manier contact leggen met andere christelijke singles. Na iedere gang wissel je van tafel, zo weet je zeker dat 30 juni garant staat voor ontmoetingen.

Na afloop
ChristianMatch kan het zich voorstellen dat niet iedereen al om 20.00 uur naar huis wil. Wie weet ontmoet je een heel bijzonder persoon, die je graag beter wilt leren kennen, of een leuke club mensen, waar je de dag mee wilt voortzetten. In de omgeving is voldoende gelegenheid om bijvoorbeeld nog ergens wat te gaan drinken samen.

Neem een vriend of vriendin mee
Kom je niet graag alleen? Geen punt! Vraag je vrijgezelle christelijke vriend(in) om zich aan te melden voor een gratis en vrijblijvend proefabonnement op ChristianMatch. Vervolgens kan hij/zij zich ook zelf inschrijven voor het Wandel- en pannenkoeken-singlesevent.

Toegangskaarten bestellen
Er kunnen niet meer dan 150 singles mee, dus schrijf je vandaag nog in. Een kaartje voor het Wandel- en pannenkoeken-singlesevent koop je voor € 27,50.

Dit bedrag is inclusief koffie/thee en appeltaart bij ontvangst, het georganiseerde programma, het 'all-you-can-eat pannenkoekenbuffet' en een desert (ijs met vruchten en slagroom) in de pannenkoekenboerderij. Alle aanwezigen krijgen direct na het evenement ook een abonnementsverlenging van een extra week zodat iedereen elkaar via de website weer kan opzoeken voor verder contact.

Let op: de drankjes die je tijdens het buffet wilt nuttigen zijn niet bij de prijs inbegrepen, zorg daarom dat je contant geld meeneemt.

Alle aanwezigen krijgen direct na het evenement een abonnementsverlenging van een week.


Een zomers event waarbij de natuur, ontmoetingen en lekker eten zorgen voor een onvergetelijke dag.
  • Zaterdag 30 juni 2012
  • Amerongen
  • 14:30u tot 20:00u
  • € 27,50 p.p.


Inschrijven voor het Wandel- en pannenkoeken-singlesevent.

De inschrijving is inmiddels gesloten.