ChristianMatch - waar singles samen christen zijn


Succesverhaal: Reinier en Eline

Succesverhaal Reinier en Eline

Waarom hebben jullie je destijds ingeschreven bij ChristianMatch?
Reinier: Puur uit nieuwsgierigheid
Eline: Ik heb me ingeschreven puur om te kijken of ik wat leuke vrienden kon ontmoeten, aan een relatie dacht ik op dat moment niet meteen. Vond het eerst wat lastig maar dacht: Nou een proefabonnement kan ik wel proberen. Daarna zien we dan wel weer verder.

Wat waren jullie verwachtingen toen jullie je inschreven?
Reinier: Ik had niet de verwachting om hier de ware liefde te vinden, maar wel om kennis te maken met andere christelijke jongeren.
Eline: Ik hoopte wat leuke mensen te ontmoeten om gezellig mee te kletsen en een keer wat leuks af te spreken.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet op ChristianMatch?
Reinier: Ik kwam Eline tegen en ik dacht: Dat vind ik een leuke meid. Ik heb haar toen een berichtje via de website gestuurd.
Eline: Ik kreeg een 1e berichtje van Reinier toegestuurd en ik dacht: Dat is wel een leuke jongen. Dus ben ik hem terug gaan mailen.

Hoelang stonden jullie ingeschreven bij ChristianMatch toen jullie elkaar 'ontmoetten'?
Eline: 5 weken
Reinier: 1 maand

Wat was jullie allereerste (digitale) indruk van elkaar?
Eline: Het was een onduidelijke foto op zijn profiel, maar zover ik kon zien vond ik het echt een leuke jongen en hebben we contact gehouden.
Reinier: Dit is wel iemand die dezelfde interesses heeft, ook qua geloof zaten we aardig op een lijn. Dit kon wel eens ware liefde worden

Na hoe lang was daar die eerste date?
De eerste date was na ongeveer één maand. Daarvoor via ChristianMatch tien berichtjes gestuurd en toen hebben we nummer uitgewisseld en zijn we heel veel gaan appen. We hadden er allebei een goed gevoel over en hadden zin in de eerste date.

Hoe voelden jullie je de uren voorafgaand aan deze date?
Reinier: Ik vond het best wel spannend; een eerste date via een datingsite. Én ik zou haar thuis ophalen.
Eline: Ik was echt heel zenuwachtig en ondertussen druk met mijn vriendin aan het appen waar hij bleef. Hij zou me met de auto thuis ophalen en was iets verlaat.

Kwam jouw voorstelling van hem/haar overeen met de werkelijkheid?
Reinier: Ja, We hebben flink gekletst de eerste date. En ze was/is heel erg leuk.
Eline: Ja, Reinier was eigenlijk zelfs nog veel leuker. Maar daarvoor ook veel van elkaar leren kennen dat was wel heel fijn.

Hoe verliep dit eerste afspraakje?
We zouden een stukje gaan wandelen, uiteindelijk op een bankje langs de rivier beland. Het was onwijs koud en mistig. We zagen geen hand voor ogen. We hebben een leuke eerste date gehad en toen was het meteen raak. Reinier heeft mij die bewuste dag meteen als vriendin gevraagd.

Hoe vergaat het jullie nu?
We zijn 22 september 2016 getrouwd, we kenden elkaar toen 2,5 jaar. We zijn heel gelukkig met elkaar. Na het trouwen zijn we samen gaan wonen. En genieten nu volop van het samenzijn elke dag. We zijn heel erg blij dat God ons via deze weg bij elkaar heeft gebracht.

Hebben jullie nog een wijs advies voor onze leden?
Geloof in God en dat hij je weg leidt. Dan komt het allemaal goed!

Wat maakt hem zo bijzonder?
Reinier heeft veel humor, is een luisterend oor, gezellig, lief en behulpzaam.

Hoe heeft hij je leven veranderd?
Nou, de eerste weken was het wel duidelijk ik miste hem elke keer heel erg als hij er niet was. Het laatste jaar voor we gingen trouwen waren we bijna elke dag bij elkaar. Dat was ook wel heel handig want ik werkte in zijn woonplaats. Ben blij dat ik hem heb leren kennen via deze site en we zijn dolgelukkig.

Wat maakt Eline bijzonder?
Eline is een gezellige, lieve en spontane meid.

Hoe heeft zij je leven veranderd?
We waren echt verliefd en misten elkaar heel erg. Nu zijn we heel gelukkig; man en vrouw. En we zijn beide blij dat we elkaar hebben leren kennen. En nu gelukkig getrouwd zijn.