ChristianMatch - waar singles samen christen zijn


Succesverhaal: Teun en Melissa

Succesverhaal Teun en Melissa

Twee verschillende achtergronden, hetzelfde geloof, maakt één hart, liefde!

Wat nou als ze niet te vinden is op het eiland waar je woont, in je vertrouwde omgeving?

En wat als je nergens de juiste, leuke, gelovige man tegen komt? Beiden dachten we hetzelfde; eens kijken of er op ChristianMatch.nl misschien een leuke match te vinden is...

Wat als je ergens jaren voor bidt en opeens is het daar?

Dat was wat ons overkwam!

Het begon met een knipoog. Melissa vond eigenlijk dat een man moest beginnen met het contact, maar ja, zou hij haar wel 'vinden'? Dan toch maar die knipoog. Een dag later verscheen er een bericht van Teun in de Inbox. Wauw, echt! Hij reageerde heel enthousiast. Van de knipoog kwamen gesprekken via de chat, wat vervolgd werd door een bel-afspraak. Teun vond dat we elkaar toch echt snel moesten ontmoeten. Dan weet je ook meteen wat je aan elkaar hebt en zo gebeurde het. Een maand later ontmoette we elkaar.

En nu 1 jaar en 3 maanden later zijn we gelukkig getrouwd, hebben we een prachtige huwelijksreis achter de rug en hebben we samen een huis gekocht. Gaan we samen op zoek naar onze plek en missie en ontdekken we samen wat we mogen betekenen in het koninkrijk van God.

Ze zeggen wel eens; dingen gebeuren op Gods tijd. Dat hebben wij mogen bemerken. God houdt zich aan zijn belofte, hij is trouw en kent de wens van je hart. Teun had ooit gezegd niet te trouwen voor zijn 30ste, Melissa was al 6 jaar single en was al lang aan het wachten op de 'ware'.

Het mooie van alles was dat God zijn belofte eerder al gedaan had. Hij sprak ooit tijdens een kerkdienst tot Melissa: "Ik ken de wens van je hart". De voorganger maakte met zijn handen het gebaar van een half hartje: "God gaat het je geven, als je vertrouwd op hem, zal hij het je geven. Dan zal het precies passen"! Het gevoel dat ik toen kreeg kan ik nog steeds niet omschrijven. Wel besloot ik: op die man zal ik wachten, hoelang het ook zal moeten duren. Want als het een man is die God me geeft, kan er geen betere zijn voor mij. Toen we met Pasen naar een evenement gingen kregen we samen een mooie bevestiging. Tijdens de dienst zag een vrouw achter ons een groot hart om ons heen. Ze werd er erg emotioneel van en had het op haar hart om dit met ons te delen. Ze zag ons samen in Gods hart. Tranen stroomden over onze wangen. God had zijn belofte nagekomen! Wat een zegen!

Dit wil niet zeggen dat dingen altijd makkelijk zullen gaan. Je leert elkaar kennen, hebt soms een verschillende kijk op dingen en komt vanuit een ander gezin en een andere kerkstroming. Wel weten we, van wie we onze liefde en kracht krijgen. Dit voelen we en dit merken we. We genieten van elkaar, elke dag opnieuw. Ons leven samen zal gaan over bergen en door dalen, maar overal is God. We zijn een 'echte Christian Match' bedacht door God, nu is het aan ons om er iets van te maken. Dit doen we met alles wat we in ons hebben.

Wat we de mensen die nog single zijn willen meegeven is, vertrouw alleen op God. Houd vol! Hij kent je hart, hij kent de weg die je mag gaan. Leg het in zijn handen, dan zal hij je de allerbeste keuze geven!

'Niemand heeft God ooit gezien, maar als wij elkaar liefhebben, leeft God in ons, dan is zijn liefde volledig in ons aanwezig'
1 Johannes 4: 12 (Het Boek)

Liefdevolle groet,

Teun en Melissa