ChristianMatch - waar singles samen christen zijn


Als moeder van 5 getrouwde kinderen wil ik jullie bedanken voor de mogelijkheid om via een christelijke datingsite in contact te komen met mogelijke christelijke partners. Inmiddels zijn onze 5 kinderen allemaal getrouwd waarvan er 3 hun levenspartner hebben gevonden via jullie site!!! Super dankbaar met onze fantastische schoonkinderen die allemaal een levende relatie hebben met Hem!!!

Met vriendelijke groet,

Twee dankbare ouders
Ik wil me graag uit laten schrijven.. Ik heb 3 weken geleden mijn liefde gevonden! En ik ben dol gelukkig, heel erg bedankt daarvoor ;)
Als man van 61 vind ik CM een prettig oord om te vertoeven. Een soort "vrijgezellencafé" maar dan keurig èn van God. Juist omdat ik weet dat (bijna) alle deelnemers solo zijn, is het bij voorbaat aangenaam en voel ik mij welkom.
Hallo, zouden jullie mijn profiel willen verwijderen. Ik heb mijn liefde via jullie site gevonden. Mvg, K.
Goedendag, Ik wil heel graag dat mijn profiel verwijderd wordt. Heb een super lieve jongen gevonden! Bedankt, B.
Beste redactie van CM. Ik heb via uw site reeds een dame ontmoet. Ons contact is zelfs in een verder stadium gekomen. Er zijn nog dames die via mijn account reageren. Vervelend voor hun maar ook voor mij deze dames allemaal te moeten teleurstellen. Mijn verzoek is om mijn account van uw site te verwijderen. CM wordt van harte bedankt voor uw site. Ga zo door. U doet goed werk. Vriendelijke groet, K.
Dag CM, Dank voor jullie site. Heb inmiddels iemand gevonden via jullie! Geweldig he. Ik wil graag dat jullie mij nu verwijderen van de site. Dank en Gods zegen. Nico
Ik wil jullie laten weten dat ik de voor mij perfecte man heb ontmoet. We hebben sinds kort een relatie en het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Het past aan alle kanten. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Zo bijzonder! We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, met de intentie t.z.t. te gaan trouwen. CM bedankt en Gods zegen! Hartelijke groeten, I. B.
Beste Christianmatch,
Ik heb via jullie site mijn vriendin, de liefde van m'n leven gevonden. Nog heel veel succes met de voortgang van de site. Jullie zijn een heel goed item.
Groeten N.
ik wil graag mijn abonnement opzeggen omdat ik op jullie site een hele leuke man ontmoet heb. C.
Mede dank zij u heb ik gevonden wat ik zocht. Wij zijn er beiden heel gelukkig mee.
Voor u allen Gods zegen in uw werk.
Ik wil mijn abonnement vroegtijdig opzeggen, omdat ik de liefde van mijn leven gevonden heb!
Dank jullie wel!
Ik zeg hierbij met onmiddellijke ingang mijn abonnement op. Ik heb de "ware" moge ontmoeten en wij kiezen voor elkaar. Wij bidden en vragen de zege van de Here voor onze relatie en gaan werken aan onze relatie met de Here en tussen ons.
Dankbaar dat wij beide de moed hebben ondernomen om via Uw site kennis met elkaar te maken, stap voor stap. G.
Via jullie site hebben we elkaar ontmoet, en willen we samen een toekomst op bouwen.
ik wil jullie bedanken dat dit mogelijk is geworden, dankzij jullie site.
Ik wens jullie Zijn zegen om met dit werk anderen ook gelukkig te maken
Vriendelijke groeten L & M
Beste mensen van Christian Match,
Via jullie site heb ik in korte tijd een geweldig leuke en lieve vriendin gevonden en ik hoop dat we samen heel gelukkig worden! Het chatprogramma heeft er zeer aan bijgedragen. CM heef mij geweldig geholpen en als de gelegenheid zich voordoet zal ik zeker heel positief over jullie praten. John.
Ik heb via jullie iemand gevonden...en we zijn stralend verliefd op elkaar geworden. P.
Beste Christianmatch,
graag willen wij jullie bedanken voor jullie diensten. Wij hebben ruim anderhalf jaar geleden via jullie site elkaar leren kennen. Komende lente zullen we elkaar het ja-woord geven. Wij wensen jullie Gods zegen toe en dat jullie nog veel mensen bij elkaar mogen brengen.
Bart en Shirley
Beste mensen van Christianmatch,
Ik heb mijn lief gevonden, bijzonder!
Willen jullie mijn profiel verwijderen?
Vriendelijke groeten Leendert
Beste CM redactie,
Bij deze wil ik mijn abonnement per heden opzeggen. Dit omdat ik een lieve man ontmoet heb met wie ik zeker verder mijn leven wil delen.
Ik dank jullie voor de handige tips, en succes met de site.
Groeten Erica
Beste mensen, het lijkt erop dat ik mijn match gevonden heb! Vandaar dat ik mijn abonnement ook niet ga verlengen. Bedankt en nog veel succes met de site! Groetjes, Karin.
Hallo beste CM-ers. Dankzij jullie site ben ik in contact gekomen met een hele lieve man waarmee ik de rest van mijn leven hoop te delen. Ik wil jullie dan ook heel vriendelijk danken voor deze mogelijkheid en God"s zegen op jullie mooie werk. Gabriëlle.
Beste allen, Ik ga mijn abonnnement niet verlengen.
Het was een leuke tijd op ChristianMatch, maar ik heb iemand op CM leren kennnen. Wij zijn samen iets moois aan het opbouwen. Ik wens jullie het allerbeste en de zegen van God op jullie werk. Hartelijke groeten, I. van H.
Geachte redactie, graag zou ik mijn abonnement willen opzeggen voor Christianmatch. Dit aangezien ik hier bij Christianmatch iemand ontmoet heb, waarmee ik denk de rest van mijn leven te willen delen. Bedankt voor de bewezen diensten. Met vriendelijke groet, M-J V.
Na vijf en half jaar weduwe te zijn geweest, heb ik de man van mn dromen gevonden. Daarom zeg ik hierbij mijn lidmaatschap op. Hartelijk dank voor dit medium waar ik gebruik van mocht maken. Ik wens jullie Gods Zegen toe met CM. H.G. S.
Mijnheer, mevrouw, bij deze wil ik u mededelen dat u mijn abonnement kunt beeindigen. Ik heb een fantastische vrouw ontmoet en wil met haar verder gaan. Ik wil u bedanken voor de mogelijkheid die u mij en S. gegeven hebt om elkaar via dit medium te ontmoeten. Groeten en Gods zegen voor jullie fantastisch werk. C.
Geachte heer/mevrouw, graag wil ik mijzelf tussentijds uitschrijven van deze site, omdat ik een hele leuke man ontmoet heb, via deze site, met wie ik het verdere leven wel aandurf. Ik ben verbaasd over de bijzondere rol die CM heeft gespeeld in het vinden van mijn droomman. Het had nl. nooit zo mijn voorkeur om een man op deze manier te vinden. Het is God die de leiding heeft over mijn leven. CM is een instrument geweest. Bijzonder.
Vriendelijke groeten, L. van R.
Hoi, mijn abonnement bij Christian Match loopt bijna af. Ik ga hem niet verlengen, want heb mijn vriend via deze site gevonden! We hebben deze site dus niet meer nodig.. ;-) We zijn blij dat CM ons heeft geholpen elkaar te vinden. Bedankt! Groetjes, J.
Beste ChristianMatch, ik wil graag mijn abonnement opzeggen. Na 2 weken was het al raak via jullie site, de resterende periode heb ik niet meer nodig. Bedankt, T.
Beste CM, Inmiddels heb ik - via CM! - een relatie, dus wil ik ook wel uit jullie mailinglist. En overal waar ik ervan vertel is het gratis PR :) Groeten, J.
Hallo beste mensen van ChristianMatch, Ik heb net weer een mail van jullie ontvangen om goedkoop weer lid te worden. Jammer voor jullie maar leuk voor mij... het hoeft niet meer. Via jullie site heb ik de laatste keer dat ik lid was iemand leren kennen waarmee ik nu een relatie heb. Ik ervaar dit als een enorm kado. En dat via ChristianMatch !! Ik wens jullie Gods zegen en dat je tot zegen mag zijn voor anderen. Vriendelijke groet, E.
Hallo, ruim een jaar geleden ben ik ingeschreven geweest bij CM. Via CM heb ik mijn partner gevonden en zijn druk bezig om onze trouwdag te organiseren. Met dank voor de medewerking groet ik. J.
Hallo redactie, Hierbij mijn vriendelijk verzoek geen mails meer te sturen van activiteiten of anderzins wat jullie organiseren, ik ben via jullie site zeer geslaagd bij het vinden van een partner!! We zijn inmiddels ruim 1 jaar getrouwd en hebben een fantastisch mooie tijd samen. H.G. W. van der L.
Hoi beste mensen. Via dit mailtje willen wij jullie laten weten dat wij via jullie site elkaar hebben gevonden. Of laat het ons beter zeggen, God heeft deze site gebruikt zodat wij elkaar hebben mogen leren kennen. Want zo zien wij het, dat wij door Hem bij elkaar gebracht zijn.
We zijn inmiddels in ondertrouw en zullen binnenkort in het huwelijk treden. We hebben beide een periode van rouw gekend, omdat we beide onze partner hebben verloren. Des te wonderlijke is het hoe God ons bij elkaar gebracht heeft.
Wij wensen jullie veel succes met de site.
Lieve groet en de beste wensen. JD en L.
Via jullie site heb ik de laatste keer dat ik lid was iemand leren kennen waarmee ik nu een relatie heb. Ik ervaar dit als een enorm kado. Ik wens jullie Gods zegen toe, en dat jullie tot zegen voor anderen mogen zijn. E.
Ik was een paar maanden lid van jullie site en ik heb daar wonder boven wonder iemand gevonden! Ik dacht altijd dat het mij niet zou overkomen, maar het is toch gebeurd! Ik wil jullie bedanken dat we elkaar via jullie site mochten ontmoeten. Ik hoop dat andere mensen elkaar ook mogen ontmoeten! M.
Dankzij jullie hebben wij elkaar 4 maanden geleden leren kennen. We hebben inmiddels 3 maanden een relatie en dat gaat echt erg goed. Wij hebben ook echt het gevoel dat God ons bij elkaar heeft gebracht en wil dat wij gelukkig met elkaar zijn. Bedankt voor jullie site, ga zo door! J. en N.
Drie maanden geleden heb ik V. leren kennen via jullie, a match made in heaven, echt waar! God is de Voorziener, Hij geeft je meer dan waarop je hoopt, en Hij weet wat goed is voor je. C.
Ik heb inmiddels een relatie met iemand van ChristianMatch. Bij deze wil ik jullie bedanken voor deze site. Een gebruiksvriendelijke site. En... een tof middel om een partner te vinden! M.
Ik heb mijn grote liefde mogen vinden op ChristianMatch en we zijn stapelgek op elkaar! Ik zal jullie altijd dankbaar blijven, want mede dankzij jullie ben ik nu zo ontzettend gelukkig. Ik zal ChristianMatch wel even missen, maar ik heb het geluk hierdoor wel gevonden! Hartelijk dank, J.
Het begon met een knipoog. Na heel veel mailen en chatten, gevolgd door 3 ontmoetingen, werden we stapelverliefd. We zijn dolgelukkig met elkaar en houden intens van elkaar! Dank jullie wel voor deze site, maar onze echte dank gaat uit naar onze Hemelse Vader die onze wegen op zo'n wonderlijke manier kruiste. R. en M.
Vrijdag loopt mijn abonnement af. Ik ga het niet verlengen omdat ik een schat van een man ben tegengekomen op jullie site. We zijn bezig om elkaar beter te leren kennen en hopen op een mooie toekomst. Succes met jullie site. J
Ik wil jullie bedanken voor de mogelijkheid om via dit medium met andere christenen in contact te komen. Ik zocht vrienden, maar wat ik mocht ontvangen uit Zijn hand, was een maatje voor mij en m'n kinderen. Ik bid jullie Gods grote zegen toe. G.
Hoewel ik eerst zeer sceptisch was, heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken, mede op advies van mijn beide zoons, die via ChristianMatch hun partners gevonden hebben. Inmiddels heb ik via deze site een zeer geslaagd contact gelegd. Er is werkelijk iets heel moois uit voort gekomen. Hartelijk bedankt! H.
Ik wil u heel erg bedanken voor deze website. Ik heb hier mijn vriend leren kennen, we zijn nu 6 maanden samen, echt fantastisch! Een vriendin van mij heeft nu ook een relatie via ChristianMatch. Ga zo door! A.
Ik heb mijn maatje gevonden via ChristianMatch. Het was liefde op het eerste gezicht. En dat op mijn leeftijd, en na alle ellende. Prijs de Heer. Ik ben geweldig te spreken over jullie site. Een goede, christelijke site waar waarden en normen hoge prioriteit hebben. Ik wens dat jullie hier nog lang mee door mogen gaan. K.
Eigenlijk toevallig kwamen we aan het mailen met iemand op ChristianMatch. Van het een kwam het ander, en nu reizen we regelmatig op en neer tussen Drenthe en Zuid-Limburg. We zijn echt gek op elkaar, we denken zelfs vaak hetzelfde. Afijn, ik wil jullie hartelijk bedanken. M.
Ik heb hier op ChristianMatch een geweldige man leren kennen en ben daar zeer dankbaar voor. Bedankt voor deze geweldige site en veel succes verder. N.
Ik wil jullie laten weten dat we gaan trouwen. Vorig jaar stond ik als proeflid op de site en leerde daar E. kennen. We hadden gelijk de klik en ook in het echt. We zijn zo gelukkig met elkaar. Fijn dat deze site bestaat. Gods zegen, groetjes van A.
Het is de eerste keer dat ik op een datingsite sta. Lid worden van ChristianMatch was een gigantische stap voor mij. Maar het is absoluut een leuke en plezierige ervaring geworden. In de chatbox is het de ene keer ontzettend lachen, de andere keer bespreken we serieuze onderwerpen. A.
Hallo ChristianMatch, ik heb mijn huidige man bijna 5 jaar geleden leren kennen via deze site. Ik was nauwelijks een paar maanden lid. Inmiddels zijn we 3 jaar getrouwd. Heerlijk! Fantastisch! Bedankt voor deze site! Groetjes, B. en A.
Graag wou ik even goed nieuws laten horen. Via jullie site heb ik de ware gevonden. Het klikte al heel gauw en we hebben inmiddels bijna een jaar verkering en gaan over twee maanden trouwen! P.
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor mijn tijd op ChristianMatch. Het was van korte duur, want ik had al binnen een week een match via jullie site. We hebben nu verkering en bouwen aan een relatie. Wij zijn jullie dankbaar voor deze site, en hopen dat jullie vele singles tot zegen zullen zijn. S.
Ik ben nog maar kort lid, maar heb mijn grote liefde ontmoet, hier op deze site. Ben een jaar aan het zoeken geweest op datingsites en had het eigenlijk al opgegeven dat het zou lukken. Ik wil jullie hartelijk bedanken. M.
Mede dankzij jullie inbreng heb ik die speciale persoon mogen ontmoeten. We wonen ver van elkaar vandaan, dus anders had ik haar waarschijnlijk nooit leren kennen. Dit gebeurde vorige jaar, op één van jullie speeddate-avonden. Jullie moeten zeker doorgaan met deze activiteiten. Bedankt! F.
Graag wil ik jullie bedanken voor de mogelijkheid die jullie bieden om in contact te komen met andere christenen. Mijn vriendin en ik hebben elkaar via jullie site ontmoet en volgende maand gaan we trouwen. Wij wensen de leden veel geluk bij het vinden van een partner, en jullie wensen we Gods zegen toe bij het goede werk dat jullie doen! G.
De vrouw die ik vorige week leerde kennen, lijkt de ware te zijn. Zij en ik hebben een aantal dates gehad en het klikt op alle vlakken. Op onze eerste date was het liefde of het eerste gezicht. Dus ik bedank jullie voor jullie services. En God dank ik op mijn knieën dat Hij de dame in kwestie en mij bij elkaar bracht. M.
Bijna 5 maanden geleden zijn wij via ChristianMatch met elkaar in contact gekomen. Voordat we elkaar hebben ontmoet, hebben we veel met elkaar gechat, gemaild en gebeld, gemiddeld bijna 2 uur per dag! In elkaar hebben we echt de liefde van ons leven gevonden. ChristianMatch bedankt! J. en G.
Anderhalf jaar geleden leerden wij elkaar kennen via ChristianMatch. Nooit gedacht dat dit zou werken! We geloven dat God jullie site heeft gebruikt om ons bij elkaar te brengen! Komende week gaan we elkaar trouw beloven! Bedankt voor jullie site! J.
Ik heb m'n supermatch gevonden. Wat een rijkdom. En dat binnen 1 week. Super bedankt. Haleluja! J.
ChristianMatch werkt! Lange tijd hebben wij ons voorgenomen om jullie te mailen. Drie jaar geleden maakten we allebei een profiel aan. De klik was er direct, veel mailen, toen uren bellen, en vervolgens een romantische eerste ontmoeting. Twee jaar geleden zijn we getrouwd, en afgelopen zomer kregen we onze zoon. J. en A.
Jammer voor jullie maar gelukkig voor twee van jullie oud-leden: wij zijn samen supergelukkig en hopen dat we dit voor de rest van ons leven mogen zijn! Bedankt voor jullie rol daarin en veel succes met jullie werk. Gods zegen toegewenst en hopelijk vinden via jullie velen hun levenspartner. L. en A.
Ik wil graag even goed nieuws doorgeven. Ik heb via jullie site een hele lieve vrouw ontmoet, waar ik vijf maanden geleden mee getrouwd ben. Wij zijn iedere dag nog dankbaar dat wij elkaar via jullie site gevonden hebben. Wij wensen jullie dan ook Gods zegen toe om door te gaan met jullie geweldige site. W.
Ik heb een hele leuke tijd hier gehad op jullie website. Een half jaar geleden leerde ik een hele lieve man kennen via ChristianMatch. Daar zijn we erg dankbaar voor, we zijn erg blij en gelukkig samen, en genieten heel erg van deze mooie liefde. Een groot compliment voor jullie website, ga zo door. Jullie doen goed werk. S.
Graag wil ik jullie laten weten dat ik via deze site een hele lieve vriendin heb gevonden. Komende zomer gaan we trouwen. Wij hebben kort contact via de site gehad, zijn al snel met elkaar gaan bellen en na ruim een maand hadden we de eerste date. Een voltreffer! Vanaf die dag zijn we onafscheidelijk. Bedankt voor alles. D.
Ik ben heel serieus aan het mailen met een zeer veelbelovend contact. Bedankt voor deze site, heel helpvol voor zoekende christenen. Gods zegen aan jullie allemaal. A.
Ik was zelf een beetje sceptisch om een partner te zoeken via een datingsite. Maar ik heb via ChristianMatch binnen een week mijn toekomstige vrouw gevonden. Voorheen baden we regelmatig samen met vrienden om de juiste vrouw/man te mogen vinden. Met hulp van ChristianMatch is dat gelukt, we zijn hier allebei erg dankbaar voor. A.
Sinds 2 maanden heb ik een vaste relatie met iemand die ik ontmoet heb via ChristianMatch. Onze relatie gaat echt super, zo super zelfs dat we aan het einde van dit jaar plannen hebben om de grote stap te zetten! We willen jullie dan ook ontzzettend bedanken voor de matches en het feit dat deze site bestaat! Heel veel zegen toegewenst. A.
Het begon allemaal drie jaar geleden op ChristianMatch met een e-mail van D. aan mij. Ruim een jaar geleden zijn we getrouwd, en precies drie weken geleden is onze zoon geboren. We danken God onze Vader voor het wonder dat ons is overkomen. We zijn ontzettend gelukkig, en houden zielsveel van elkaar en van onze zoon. R.
Het is niet nodig om mijn abonnement te verlengen ondat ik de liefde van mijn leven heb gevonden via jullie! Na mailen, bellen en ontmoeten hebben we inmiddels al maanden een geweldige relatie en trouwplannen voor volgend jaar. R.
Wij hebben in elkaar de ideale match gevonden via ChristianMatch. Wij vinden het geweldig dat u door God als instrument bent gebruikt om ons bij elkaar te brengen. We hopen dat nog heel veel christenen elkaar op deze manier mogen vinden. Moge God uw werk zegenen! G. en T.
Bij deze willen we jullie bedanken dat we door middel van jullie datingsite elkaar hebben mogen leren kennen. Het zoeken is voor ons eindelijk voorbij. Bij deze bidden we jullie Gods zegen toe bij jullie werk. J. en A.
Ik was inmiddels vier jaar christen, maar had nog maar weinig christenen leren kennen. Dat is de reden dat ik lid werd van ChristianMatch, ofschoon ik best voorzichtig ben. Toch kreeg ik een klik met een meisje dat reageerde op mijn profiel. Ik heb voor mijn bekering aardig wat relaties gehad, maar sinds ik haar ken, voel ik me compleet. R.
Beste ChristianMatch, precies drie jaar geleden leerden we elkaar kennen op jullie speeddate-avond. Begin vorig jaar zijn we getrouwd, en we zijn nog steeds heel erg gelukkig! Bedankt! J. en I.
Wat is gestart als een voorzichtige poging om met de hulp van de Heer een soulmate aan te treffen via dit medium heeft in een ongelofelijke sneltreinvaart geleid tot een ontmoeting met een fantastische zuster in Christus. Hartelijk bedankt voor julle werk. Ik wens de gehele mensheid de zegen toe die God mij heeft toebedeeld. P.
Veertig jaar geleden waren mijn eerste liefde en ik nog kinderen, en toen zeiden we al: 'We gaan later trouwen'. Maar helaas, we verloren elkaar uit het oog. God leidde hem echter naar ChristianMatch om ons weer samen te brengen. Als kind heb ik hier al voor gebeden. God verhoort, ook al duurt het veertig jaar. G.
Mijn vriend en ik hebben elkaar acht weken geleden via jullie site leren kennen en zijn erg gelukkig met elkaar. Ik hoop dat jullie nog veel mensen kunnen helpen om elkaar te vinden. L.
Ik ben reuze blij met deze site. Al op de eerste dag kreeg ik een mail van degene waar ik nu een fijne relatie mee heb. Bedankt voor jullie inzet en succes met het voortzetten. A.
Ik heb een hele lieve vriend ontmoet via ChristianMatch.
Dit moet wel gestuurd zijn door God, want vanaf het eerste mailtje en eerste oogcontact is de bliksem ingeslagen hoor. Nog nooit meegemaakt! L.
Ik wou even kwijt dat ik via jullie site een hele lieve vriendin heb gevonden 10 maanden geleden. Wist niet hoe ik jullie verder kon bedanken dus dan maar effe op deze manier. Vriendelijke groet, K.
Via uw site heb ik een hele leuke man ontmoet. Ik ben erg blij dat ik hem hier ben tegengekomen. Ik vind ChristianMatch een goede site, met eerlijke mensen. Ik hoop dat nog veel mensen via deze site hun partner mogen vinden. Dit gun ik iedereen! Groetjes van H.
Om een lang verhaal kort te houden: wij hebben elkaar gevonden via ChristianMatch. En, zo kunnen wij nu hardop bekend maken: wij gaan trouwen. Jullie ontvangen zeker een trouwkaart van ons. O. en J.
Ik wil jullie heel erg bedanken. Dankzij jullie hebben mijn vriend en ik elkaar ontmoet en zijn we ontzettend verliefd. Nooit gedacht dat mensen leren kennen via internet op deze manier kon uitwerken. Ontzettend bedankt en ga zo door! Met vriendelijke groet, K.
Dankzij ChristianMatch heb ik mijn geweldig lief levensmaatje gevonden, we zijn erg blij en gelukkig met elkaar en het voelt zoooo goed. Wist niet dat het kon, maar we zijn superverliefd! Bedankt voor de mogelijkheid om elkaar te leren kennen via jullie site. Ik hoop dat nog vele mensen elkaar hier mogen vinden. L.
Een kleine maand geleden heeft ZIJ mij gevonden op ChristianMatch. Het was meteen al raak vanaf het eerste mailtje. Ik kan mijn geluk niet op! Wat is het toch bijzonder en wonderlijk om op deze manier een nieuw maatje te ontmoeten. Ik bedank iedereen die hiertoe heeft bijgedragen: God en de makers van ChristianMatch. E.
Ik ben nog maar een maandje lid, maar de Heer heeft al iemand van hier op mijn pad gebracht. We zijn heel gelukkig met elkaar en we vragen de Heer om Zijn leiding in ons leven. Een kennis van mij zoekt een partner, en ik heb ChristianMatch aanbevolen. Moge God jullie zegenen. Met een zeer dankbaar hart, K.
Ik heb via jullie een hele lieve meid mogen leren kennen en we hebben ondertussen een relatie, dus ik wil jullie daar hartelijk voor bedanken! Complimenten voor de opzet van jullie site, hij is overzichtelijk en erg praktisch. Ik heb een hele leuke tijd online gehad, en zie ernaar uit om een nieuwe fase in te gaan. M.
Ik heb mijn match gevonden op ChristianMatch. We danken onze Hemelse Vader voor dit geluk. We zijn enthousiast over deze manier van kennismaken; via de mail kun je elkaar al voor een groot deel leren kennen, terwijl je anders te makkelijk op het uiterlijk afgaat. Ik promoot ChristianMatch bij iedereen die ernaar vraagt. A.
Ik heb via jullie site, dankzij Hem en Zijn leiding, de ware gevonden. Ben zo blij met haar dat we eind dit jaar gaan trouwen. Dan kennen we elkaar bijna 1,5 jaar. Groetjes, K.
Afgelopen zomer had ik zomaar even chatcontact met J. Maar het bleek niet voor "eventjes"; de vonk sprong over. Vorige week zijn we verloofd, en als God het geeft, gaan we over een paar maanden maanden trouwen. Hij heeft ons gebed verhoord. We merken dat Hij ons wil leiden. We geven Hem alle eer. W.
De speeddate van twee weken geleden was voor mij erg geslaagd, ik heb er een leuke vriendin aan overgehouden. Yes! Ik zal mijn abonnement dan ook niet verlengen. Bedankt voor alles! H.
Na even zoeken heb ook ik de ware gevonden. Na een poosje mailen hebben G. en ik elkaar drie maanden geleden voor het eerst opgezocht. Sindsdien willen we verder met elkaar. We vinden dat jullie ChristianMatch in de lucht moeten houden, zodat ook andere christenen elkaar via deze weg kunnen ontmoeten. J.
Twee jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet via uw site. En met succes. Volgende maand hopen wij elkaar het ja-woord te geven. Wij willen u hartelijk danken dat dit mede dankzij ChristianMatch is mogelijk gemaakt. Gods zegen toegewenst! Met vriendelijke groet, I. en E.
Dankzij jullie website ben ik niet meer vrijgezel. W.
Bedankt voor deze site. Ik heb hier de liefde van mijn leven gevonden. S.
Ik wil jullie even complimenteren met deze site. Ik ervaar dat de mensen hier werkelijk op zoek zijn naar een persoon en niet op andere onbelangrijke wereldse dingen uit zijn. Volgens mij rust er een zegen op deze site. M.
Geweldig dat ChristianMatch bestaat! Ik heb een hele lieve man ontmoet via jullie site. Mijn leven is zo kleurrijk geworden door deze man. Ik wens jullie heel veel succes toe en Gods rijke zegen. L.
Ik heb via jullie een leuke vriendin gevonden. Hoewel we elkaar al eens eerder hadden ontmoet, heeft de site ons wel opnieuw bij elkaar gebracht. Heel bijzonder en erg leuk. Een geschenk van God. Ik vind dat jullie echt een fatastische site hebben en het heel goed en discreet hebben georganiseerd. Hulde en mijn dank daarvoor. G.
Nog even en mijn lidmaatschap hier zit erop. Ik heb via ChristianMatch een leuke man gevonden, hopelijk bloeit het uit tot iets speciaals samen met God, want Hem willen we allebei volgen. Ik had niet zulke hoge verwachtingen van een datingsite, maar het blijkt toch te werken. Ik ben superverliefd. Bedankt voor het opzetten van deze site. M.
Gewoon even een compliment voor ChristianMatch. Functionaliteit is goed, geen fake-personen, handige privé-chatbox, zoekinstelligen blijven opgeslagen, en de site ziet er goed uit. GreetZ, G.
Ik heb op CM mijn prins gevonden! Ik zie terug op een prettige tijd op ChristianMatch. L.
Mijn Mister Right ben ik, via jullie, tegengekomen. Ik heb jullie niet meer nodig, maar wil jullie succes wensen in de toekomst. Keep up the good work! K.
Een jaar geleden kwamen we elkaar op jullie site tegen. Het was meteen raak, alsof we elkaar al jaren kenden. We zijn sindsdien onafscheidelijk, zielsgelukkig met elkaar, en nog steeds verbaasd dat we elkaar op deze mannier hebben gevonden. Vorige maand zijn we getrouwd. Thanks ChristianMatch! Groetjes, J. en I.
Beste redactie, die ene maand bij ChristianMatch heeft erg leuk uitgepakt: we hebben elkaar gevonden en zijn nu bezig om elkaar beter te leren kennen! Super! Groet, D.
We vonden het het erg gezellig op de speeddate van afgelopen zomer. Sinds een paar weken hebben we een relatie. Wij ervaren heel sterk Gods leiding in ons leven en ook hierin. Wij willen jullie nog veel succes wensen met de site en hopen dat meer mensen elkaar op deze manier vinden. J. en J.
Ik heb iemand gevonden, via jullie, waar het ongelofelijk mee klikt. We willen graag verder gaan met elkaar. We kunnen haast niet geloven dat we dat op onze leeftijd nog mogen beleven! We danken de Here dat hij ons aan elkaar wilde geven. Hartelijk dank voor jullie hulp en dat jullie nog veel mogen betekenen voor anderen! C.
Het was eigenlijk meteen de eerste week al raak. We voelen en ervaren echt dat God ons bij elkaar gebracht heeft door ons in hetzelfde weekend proeflid te maken. Op dit moment zijn we al 5 maanden heel gelukkig en verliefd, en willen we volgend jaar officieel 'ja' tegen elkaar zeggen. Groeten van W. en G.
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de speeddate-avond die jullie 6 maanden geleden organiseerden. Daar heb ik mijn aanstaande man leren kennen. We gaan volgend jaar trouwen. Speeddaten is echt een geweldige manier om gelovige ongetrouwde mannen te leren kenen. Heel veel succes met jullie volgende speeddate-avond. J.
Ik logde voor het eerst in op ChristianMatch zonder enige verwachtingen; ik wilde kijken wat voor jongens er allemaal voldeden aan mijn 'eisen'. Ik stuurde T. een knipoog omdat zijn profiel me erg aansprak. Hij stuurde me een berichtje terug, en drie maanden later zijn we een stel geworden. God heeft ons aan elkaar geschonken. W.
Vol blijdschap mogen wij meedelen dat wij al twee jaar gelukkig samen zijn. Twee jaar geleden vonden we elkaar via ChristianMatch, een jaar geleden hebben wij elkaar het jawoord gegeven, en vorige maand is onze zoon geboren. ChristianMatch heeft veel goeds gebracht, we voelen ons erg gezegend door de Heer. Groeten, W en S.
Bij deze wil ik zonder te slijmen even zeggen dat ik dit de leukste datingsite vind met de meeste mgelijkheden. Kleurrijk, up to date, zoeken via fotogallerij en een vriendenlijst naast je profiel. Helaas ben ik die ene hier nog niet tegengekomen, maar het is sowieso wel gezellig hier. Ga zo door! A.
Ik heb mijn grote liefde via ChristianMatch gevonden! Hij was de eerste waarop ik reageerde met een knipoog en waarvan ik een mail terug kreeg. Daarop volgde vele uurtjes msn, sms, bellen en daarna de eerste ontmoeting! En nu zijn we druk bezig met het plannen van onze bruiloft, want we gaan over 3 maanden trouwen! K.
Vorig jaar hebben S. en ik elkaar leren kennen via jullie site. Het was echt liefde op het eerste gezicht! En over 3 weken gaan wij trouwen. Heel erg bedankt voor jullie website. Zonder jullie hadden wij elkaar niet gevonden! L.
Ik heb middels jullie site iemand ontmoet. Eerst contact gelegd via ChristianMatch en toen na de nodige chatsessies een afspraak gemaakt. En jawel, het klikte ook in het echt. Dit is nu twee jaar geleden; volgende maand gaan we trouwen. Jullie zien dus dat de site wel degelijk tot mooie dingen leidt. Hartelijk dank. E.
J. en ik hebben elkaar gevonden via ChristianMatch. We zijn zo'n 2 maanden lid geweest, en zijn vrij snel met elkaar in contact gekomen. Na een half jaartje vriendschap kregen we een relatie. Dat er nog vele relaties mogen ontstaan en liefdes mogen opbloeien, dat is iedereen gegund. M.
Hallo luitjes, E. en ik zijn vorige week met elkaar getrouwd. We hebben elkaar twee jaar geleden leren kennen op ChristianMatch. Dure autoritjes, dat wel; we woonden 125 kilometer van elkaar vandaan. Maar het kan dus wel, hoewel ik wel twee jaar lid was voordat er een klik was. J.
We hebben elkaar via jullie site gevonden, en zijn een half jaar geleden getrouwd. Het klikte vanaf het eerste moment en ook qua geloof kunnen we alles met elkaar delen, wat voor ons beide heel belangrijk was. We zien echt Gods hand in onze ontmoeting. Bedankt, en Gods zegen toegewenst in jullie werk. D en L.
Binnen de proefperiode heb ik de liefde van mijn leven gevonden! M. en J. zijn een paar! Liefs, J.
Door ChristianMatch hebben mijn vriend en ik elkaar begin van dit jaar leren kennen. We hopen volgend jaar zomer te gaan trouwen. Ga door met jullie site, want wij zijn niet de enige die elkaar via ChristianMatch hebben leren kennen, of hun vriendschapskring hebben uitgebreid. Hartelijke groet van H.
Via jullie site hebben mijn verloofde en ik elkaar leren kennen en volgend jaar hopen we te trouwen. Ik ben jullie dan ook best dankbaar dat jullie site bestaat! En ik hoop dat nog veel meer singles elkaar via ChristianMatch zullen vinden. S.
Hierbij wil ik u bedanken. Mede dankzij jullie heb ik iemand ontmoet die weer kleur geeft aan mijn leven. A.
Beste medewerkers van ChristianMatch, ik wil mijn abonnement niet verlengen, want op één van jullie speeddate-avonden heb ik een hele lieve vrouw ontmoet. Sindsdien brengen we alle vrije tijd samen door. Hiervoor danken we God in de eerste plaats. Maar jullie boden ons de gelegenheid, en daarom bedanken we jullie ook. J.
Jullie hadden een lijst samengesteld van profielen die het meest overeen kwamen met mijn profiel. Ik ben gaan mailen met degene die bovenaan stond. Na twee maanden hebben we elkaar ontmoet, en sindsdien kunnen we niet meer zonder elkaar. Echt bedankt, want zonder jullie lijst had ik hem misschien nooit kunnen vinden. S.
Hallo broeders en zusters, op Valentijnsdag kreeg ik via ChristianMatch van ene T. een hele leuke e-card. We zijn toen gaan mailen met elkaar en 25 februari hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. In alles hebben we de hand van de Heer gezien, vandaar dat wij afgelopen donderdag zijn getrouwd. We zijn erg gelukkig! R.
Wij vieren de feestdagen dit jaar samen! We hebben elkaar op jullie christelijke datingsite leren kennen, en zijn daar totnogtoe heel blij mee. Waarvoor onze hartelijke dank. Wij wensen jullie fijne feestdagen, en veel succes/zegen met de voortzetting van jullie site. Groetjes, Z en L.
Ik heb een jongen ontmoet via deze site, en de eerste klik is er! We zien en spreken elkaar regelmatig. Hopelijk een blijvertje! Ik wil nog even m'n complimenten geven aan jullie, echt een top-datingsite! Vriendelijke groeten van J.
Beste redactie van ChristianMatch, ik wil mijn lidmaatschap niet verlengen en wel om de reden dat ik via jullie mijn droomman heb ontmoet. Ik wist niet dat dat zo snel kon! Bij deze wil ik jullie bedanken! Gods zegen voor jullie werk. Met vriendelijke groet, E.
Beste redactie, ik wil jullie bedanken, want ik heb een hele lieve vriend gevonden via deze christelijke datingsite. Ik heb erg genoten van de tijd dat ik op deze site gezeten heb, maar ben blij dat het niet meer nodig is. Groet, B.
Beste redactie, hierbij wil ik jullie bedanken voor de mogelijkheden die jullie site biedt. Ruim twee maanden geleden heb ik via jullie site een jongen leren kennen. We zijn erg gelukkig samen en kijken uit naar de komende tijd samen. Ik wil jullie hierbij veel succes wensen met de werkzaamheden aan deze site. Groetjes, L.
Hoi ChristianMatch, mijn dochter gaat volgende week trouwen, ze heeft haar viend gevonden op ChristianMatch. Sinds Pasen vorig jaar is het een hecht setje geworden, dat kan niet meer stuk. Voor jullie leuk om te weten toch? Groetjes, J.
M. en E. hebben elkaar gevonden op de chat en zijn erg blij met elkaar! Groetjes, E.
Internetdating is een geweldige manier. Mijn tip voor andere singles? Zet gewoon lekker door. Ik heb wel 5 meisjes ontmoet en 10 dates gehad. Dan is het vanzelf wel een keer raak. Ik heb daardoor sinds een aantal weken een hele leuke vriendin. L.
Leuke lay-out, overzichtelijk, werkt prettig, gezellig. Kortom: ik vind jullie serieus van alle datingsites de beste! Ga zo door! L.
Ik vind ChristianMatch de meest aansprekende datingsite. Lekker frisse lay-out. Handig dat je direct de foto's kunt zien en dat je mensen kunt camoufleren. Dat werkt veel prettiger en sneller. W.
Vorig jaar had ik een proefabonnement op ChristianMatch, en op jullie site kreeg ik contact met D. Inmiddels hebben wij plannen om dit jaar te trouwen. We zien hier Gods leiding in, Hem alle eer! T.
Ik heb via jullie site een jongen ontmoet. P. en ik hebben nu een relatie en het gaat erg goed. We hadden vorige maand ons eerste afspraakje, en er was gelijk een klik. Sindsdien zien we elkaar elke woensdag en elk weekend. Wat is het toch heerlijk om verliefd te zijn! I.
Bijna een jaar geleden meldde ik me aan, met als doel meer christelijke mensen te leren kennen. Na een poosje leerde ik een dame kennen, en dat werd meer dan vriendschap. Twee weken geleden zijn we getrouwd. We hebben beiden het gevoel dat het zo had moeten zijn. Zo zie je maar: de Heer werkt ook via internet. A.
Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze site, want heb hier de ware ontmoet! Echt super. Ik ben jullie voor het maken van deze site erg dankbaar, maar bovenal God. Ik hoop dat jullie nog veel mensen gelukkig kunnen maken via ChristianMatch. E.
Ik heb via jullie site iemand leren kennen waarmee het heel goed klikt. Sterker nog, we gaan binnenkort trouwen. Bedankt voor de mogelijkheid die jullie bieden om op deze wijze iemand te kunnen leren kennen. Wij zijn in ieder geval heel gelukkig samen en zonder ChristianMatch hadden wij elkaar niet gevonden. A.
Lieve mensen, jullie worden door God gebruikt om mensen bij elkaar te brengen en daar dank ik jullie voor. Heel blij ben ik met mijn verkering, we hebben plannen om volgend jaar te trouwen! Wij danken God voor onze ontmoeting op jullie site en wensen alle zoekers Gods zegen op hun zoektocht. Lieve groeten, G. en M.
Beste medewerkers, ik heb de ware gevonden via ChristianMatch. Daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor. Daarom wil ik bij deze mijn lidmaatschap opzeggen. Ik heb 'm niet meer nodig, yes! :-) Met vriendelijke groet, L.
Ik heb mijn man gevonden via ChristianMatch. We hadden beiden afzonderlijk een gebed opgezonden naar de Here en Hij heeft echt op een wonderbaarlijke wijze voorzien. Inmiddels zijn we een maand geleden getrouwd, en nu staan we samen in de bediening voor de Heer. E.
Beste redactie van ChristianMatch, een paar maanden geleden heb ik via jullie site een fantastische vrouw leren kennen, waarmee ik volgend jaar zal gaan trouwen. Ik wil jullie veel succes toewensen voor de toekomst. Met vriendelijke groeten, E.
Ik vind ChristianMatch een topsite! Goed geregeld en vooral zoveel christenen. Veel succes verder! Groeten, D.
Ik danzij een speeddate-avond van jullie een leuke en veelbelovende relatie met iemand gekregen. Die speeddate-avonden zijn echt dé manier om in contact te komen met christelijke mannen, dus ik zou zeggen: ga zo door! Groeten, J.
Beste mensen van ChristianMatch, ik heb inmiddels de liefde van mijn leven ontmoet via jullie site. En ben daar enorm dankbaar voor. Het is echt super om je maatje te vinden! En bovenal dat hij christelijk is. Groetjes en erg bedankt, M.
Ik heb via jullie een prachtvrouw ontmoet en ik ga met haar verder. Dat ik haar heb ontmoet dank ik aan jullie, ik wens jullie dan ook veel succes met de site en veel dank, F.
Beste mensen, ik heb altijd heel veel gebruik gemaakt van ChristianMatch. Maar heb ChristianMatch niet meer nodig. Ik heb mijn vriend bij jullie site leren kennen. Dit gaat heel goed. We denken al over trouwen. Heel veel succes met jullie werk. Een hartelijke groet van T.
Beste redactie van ChristianMatch, heel hartelijk bedankt voor de mogelijkheid om met positief-christelijke mensen in contact te komen. Anderhalf jaar geleden ben ik tijdens mijn proeflidmaatschap in contact gekomen met een hele lieve vrouw. We gaan binnenkort trouwen en hopen nog een goede toekomst tegemoet te gaan. J.
Ik heb aan jullie datingsite een relatie te danken. Ik ben dan dan ook erg blij met deze mogelijkheid om als vrijgezel een christen te vinden. Ik wens jullie alle goeds toe met deze site en hoop er geen gebruik meer van te hoeven maken. Bedankt. M.
We hebben elkaar vorig jaar via julle site leren kennen, en hebben nu een serieuze relatie met elkaar. Geen van beiden wilden we eigenlijk internetdaten, maar Hij heeft ons geleid. Groeten, N. en A.
Hallo lieve mensen van ChristianMatch, C. en ik hebben elkaar via jullie datingsite gevonden. Hierin zien we duidelijk Gods hand, en Hij staat heel centraal in onze relatie; we kunnen met elkaar naar de kerk, praten over het geloof, bidden en bijbellezen, En voor iedereen die dit leest: zoek vooral verder, jullie match bestaat! M.
Ik heb de ware gevonden op jullie site! Het is H. Hartelijk dank voor deze bemiddeling. Ik was alleen maar proeflid en bingo! We zijn erg gelukkig met elkaar, en dankbaar dat dit ons is overkomen! Groetjes, A.
Ik heb een heeeeeeeeeeele leuke vrouw via jullie site ontmoet. M.
Hallo, ik heb mijn schatje gevonden via julie site, echt super dat het bestaat dus ik denk niet dat ik een verlenging doe. Het is me wel erg goed bevallen. Groetjes, S.
Wij hebben elkaar leren kennen via jullie site en zijn jullie dus heel dankbaar voor het oprichten hiervan! Ondertussen zijn we getrouwd en hebben we een dochtertje gekregen. We zien heel duidelijk de leiding van God in dit alles, die jullie site dus als middel heeft gebruikt zodat wij elkaar zouden leren kennen. M, L en J.
Ik wil abonnement opzeggen, want ik heb hier een leuke meid ontmoet. Het was erg leuk om van deze site lid te zijn, ik had nooit gedacht dat ik op deze manier de ware zou ontmoeten. Ik wens de redactie Gods zegen toe met het beheren van deze site, en hoop dat vele mensen hier de ware mogen ontmoeten. Groet, M.
ik wil mijn abonnement graag opzeggen omdat ik bij jullie een hele lieve dame ontmoet heb. Ik wil jullie bedanken dat deze site dat mogelijk heeft gemaakt. L.
Twee jaar geleden heb ik de liefde van mijn leven leren kennen via jullie site. We zijn nu bijna 3 maanden getrouwd en erg gelukkig. Bedankt dat jullie er zijn. D.
Na 1 week op jullie site te hebben gestaan, heb ik reeds de ultieme klik gevonden, en wel via ChristianMatch. Ik wil jullie bedanken voor de leuke tijd die ik hier heb gehad. W.
Na een tijd met elkaar gesproken te hebben, willen we verder met onze relatie, samen met de Here. We zijn gelukkig samen, en daarom wil ik jullie bedanken; het is mooi en speciaal om elkaar zo te hebben leren kennen. ChristianMatch is een goede site,ik hoop dat er nog veel alleenstaanden elkaar op deze manier mogen vinden. M.
Jawel, ik ben één van de gelukkigen die hier de ware gevonden heeft. Dank jullie wel daarvoor. P.
Ik ga mijn abonnement niet verlengen. Ik heb namelijk via ChristianMatch een man ontmoet, waarmee ik volgend jaar hoop te trouwen. Ik heb een plezierige tijd gehad, het was altijd weer spannend wanneer er reactie kwam. Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst. Vriendelijke groet van J.
Beste mensen, ik heb een geweldige man ontmoet, en ik ben God zeer dankbaar en dat ik hem via ChristianMatch mocht ontmoeten. ik wens jullie veel zegen met jullie werk. A.
Met heel veel plezier heb ik op uw site een jongen leren kennen, met wie ik nu al ruim 2 maanden gelukkig ben. Nooit had ik het gedacht dat het zo snel en zo voorspoedig zou kunnen gaan. Fijn dat er toch zulke site bestaan. M.
Na een kortstondige zoekactie vonden wij elkaar. Zonder jullie hadden we al dit moois moeten missen! Gods zegen en veel geluk met het werk dat jullie doen. Liefs, S. en L.
Bedankt voor de mooie tijd op ChristianMatch. D.
ChristianMatch was voor mij een goed middel om in contact te komen met nu mijn vriendin. Ik vind de site goed opgezet, en de match die de site aangaf klopte! T.
Ik heb een paar leuke afspraken gehad via ChristianMatch. Niet alleen met mannen als date, maar ook met andere alleenstaande moeders. Het zijn waardevolle contacten met veel goede gesprekken. Groetjes, A.
Eind vorig jaar heb ik een hele lieve man ontmoet op jullie site. In de afgelopen maanden hebben wij elkaar steeds beter leren kennen en zijn wij helemaal naar elkaar toegegroeid! Wij willen nu echt samen verder en zijn heel gelukkig met elkaar! C.
Ik wilde ff een compliment maken over jullie site en hoe jullie alles controleren zodat er geen onbehoorlijke dingen komen te staan. Ik vind het top. Dat is alles wat ik ff wilde zeggen. Groetjes, J.
Ik heb tijdens mijn proefabonnement die ene speciale jongen mogen ontmoeten. Wij zien het beide als zeer bijzonder en danken God hier samen voor. We zijn zielsgelukkig met elkaar. S.
Ik wilde jullie even laten weten dat ik met Gods hulp een hele lieve vriend via ChristianMatch heb gevonden! We zijn erg gelukkig met elkaar en hebben hoop voor de toekomst. Veel succes en Gods zegen bij jullie acties. Hartelijke groeten van D.
In de tweede dag van mijn proefabonnement mailde ik met iemand. Vervolgens chatten we drie uur lang, en spraken we de volgende dag af. Sindsdien zien we elkaar elke dag, en staat m'n leven op z'n kop. Ik blijf CM altijd dankbaar, en hoop dat via jullie site nog veel mensen goede vriendschappen of liefde zullen vinden. Groetjes, J.
Mijn abonnement ga ik niet verlengen want dankzij jullie site heb ik een hele lieve man ontmoet. Ik ben God bovenal dankbaar. M.
Bedankt voor het proefabonnement. Ik vind ChristianMatch een leuke en overzichtelijke website, mijn complimenten. Bij toeval heb ik via jullie site een oude plaatsgenoot ontmoet. We zijn in dezelfde buurt opgegroeid en zaten in dezelfde kerk. En nu, ruim elf jaar later, hebben we een relatie. T.
Ik wil jullie een pluim geven Jullie hebben een supersite in elkaar gezet; heel professioneel. H.
Met veel blijdschap en dankbaarheid wil ik jullie vertellen dat ik via deze website mijn bijzondere vriendin gevonden heb. De tijd bij ChristianMatch heb ik als zeer fijn ervaren, en zal zeker in herinnering blijven. Mijn hartelijke dank voor het aanbieden van dit prachtige medium. Gods zegen toegewenst! W.
Ik wil jullie Gods zegen toewensen met deze site. Dankzij ChristianMatch heb ik mijn match ontmoet. Het is geweldig om eindelijk eens iemand te leren kennen met wie ik over God kan praten, en waarmee ik samen God beter kan leren kennen en dienen. Ik bid en geloof dat God jullie gebruikt voor Zijn plan. M.
ChristianMatch is de beste christelijke datingsite van dit moment. A.
Ik ga mijn abonnement niet verlengen. Ik heb, dankzij de twee gratis proefweken, een lieve vriendin gevonden via ChristianMatch. Daar ben ik ook jullie dankbaar voor! Nu is mijn jongste dochter actief op jullie site. D.
Ik heb via ChristianMatch een lieve vrouw ontmoet dus het werkt. K.
We zijn onlands getrouwd, nadat we 11 maanden geleden ons eerste afspraakje hadden gemaakt via ChristianMatch. Daarna is er veel gebeurd in ons persoonlijk en geestelijk leven. De Heer heeft ons gezegend met vrede, liefde en kracht. Wij wensen jullie en alle CM-leden veel geluk en Gods liefde toe. D en M.
Ik ben hier schoorvoetend binnengekomen met de bedoeling om eens te kijken hoe zoiets in zijn werk gaat. Heel boeiend, maar ook best wel spannend. Ik kreeg mailcontact met een man, en morgen zien we elkaar om nader kennis te maken. Bedankt dat ik hier proeflid mocht zijn. Ik wens jullie Gods zegen toe bij dit mooie werk. F.
Hierbij wil ik jullie graag hartelijk bedanken voor het proeflidmaatschap van de afgelopen 2 weken. Al vrij snel ontmoette ik een lieve vriendin en inmiddels bloeit er een mooie relatie op. Mijn complimenten voor jullie site en dienstverlening. J.
Ik heb de liefde van mijn leven gevonden via jullie site. Na drie mailtjes en in de proefperiode! Groetjes, A.
Ik ben heel blij met jullie site. Ik krijg veel reacties en dat na pas twee dagen lidmaatschap. Echt, lid worden was een hele goede stap in mijn leven. Ik ben er ook echt aan toe. J.
Al na één dag had ik contact met een man. We hebben gemaild, gechat, gebeld, en in een opwelling (binnen een week) een afspraak gemaakt. Het klik zó goed tussen ons! Nooit gedacht dat dit zou bestaan! Ik moet er nog erg aan wennen. Maar één ding is zeker: zonder jullie had ik hem nooit ontmoet. L.
Ik wil jullie even bedanken dat jullie ervoor gezorgd hebben dat ik nu een hele leuke relatie heb via jullie! Zonder jullie was ik deze man helemaal nooit tegengekomen! Thanx! R.
Ik vertrek van ChristianMatch. Ik heb namelijk een erg leuke man ontmoet via jullie site. En dat terwijl ik gewoon 'voor de grap' een gratis lidmaatschap heb uitgeprobeerd! Groetjes, E.
Vorig jaar heb ik via jullie site een lieve man gevonden, we zijn erg gelukkig met elkaar. Het klikt heel goed, niet alleen met elkaar, maar ook tussen wederzijdse kinderen en familie, echt heel bijzonder. Daarvoor willen we jullie heel hartelijk bedanken. Jullie doen goed werk. Ik wens jullie Gods rijke zegen toe. A.
God heeft mij gezegend; door jullie fijne werk met Christianmatch heb ik de vrouw van mijn leven gevonden. Ik hoop voor vele mensen dat jullie nog heel lang doorgaan met jullie goede werk. Zodat nog vele mensen een eerste of tweede kans krijgen. Bedankt, God zegene jullie. D.
Ik heb dankzij jullie site een hele leuke en vooral een lieve vrouw ontmoet, en ben jullie daar dankbaar voor. Ga zo door met jullie site. M.
Ik wil jullie even zeggen dat ik via ChristianMatch een tijdje terug iemand heb leren kennen en dat we over 4 maanden gaan trouwen! Gaaf he? Met deze meid ga ik echt door! Groeten, G.
Ik wil gewoon even zeggen: Toppie dat jullie dit opgezet hebben. Ga door met dit soort werk. A.
Ik heb de juiste match ontmoet. Het gaat zo goed, dat we al trouwplannen hebben. En dit allemaal dankzij een knipoog. Een geweldige vinding van jullie. Bedankt. Vriendelijke groeten, G.
Heel hartelijk bedankt voor de mogelijkheid die jullie ons hebben geboden om op deze manier in contact te komen met elkaar. We zijn heel gelukkig met elkaar, we zien het als een Godsgeschenk. Hartelijk groet, G.
Via ChristianMatch ben ik iemand tegengekomen die 'iets' met mij gedaan heeft. Wij hebben dan nu ook besloten om in het huwelijk te treden. Ik wil jullie hartelijk bedanken, want jullie site is het begin hiervan geweest. Met vriendelijke groet, J.
Ik had me met gemengde gevoelens aangemeld bij jullie, want ik was alleen maar op zoek naar contact. Toch heb ik mijn nieuwe liefde gevonden. Uit Gods handen gekregen, want dat mag ik hier bij ChristianMatch wel zo zeggen. Ik zal ChristianMatch, en alles wat zich daar heeft afgespeelt, nooit vergeten. Bedankt daarvoor. G.
Lieve redactie van ChristianMatch, ik wil jullie van harte bedanken. Ik heb door een Godswonder een hele lieve man ontmoet dankzij deze site. Ga zo door, ik vind jullie fantastisch werk doen. Blijf vooral ook bidden en danken voor dit mooie werk. Gods zegen, U.
Complimenten voor de opbouw van deze site. Hij is mooi, gebruikersvriendelijk, duidelijk en toegankelijk. Ik durf dit tenminste aan te prijzen bij mijn vrienden.
Inmiddels heb ik via jullie geweldige site een lieve vriendin leren kennen. Hoewel we elkaar nog maar korte tijd kennen, is het net alsof we elkaar al jaren zien. Langs deze weg willen we jullie bedanken en bovenal God die ons bij elkaar gebracht heeft. H.
Tot mijn grote verbazing had ik na 1 dag al serieus contact met een hele lieve man. Zoals jullie begrijpen ben ik daar heel erg blij mee, ik ben jullie dankbaar voor het opzetten van deze site. C.
Voor mij zijn jullie de nummer één site wat betreft christelijke dating. Gods zegen toegewenst. Groetjes, I.
Dankzij jullie site heb ik aan de andere kant van Nederland m'n ware liefde mogen vinden! Internetdating verspilde moeite? Dacht 't niet ;-) We give thanks to God. Groetjes van L.
Ik vind dat jullie de mooiste en beste site hebben. S.
Jullie website mocht een instrument in Gods hand zijn om P. en mij bij elkaar te brengen. We wonen vlakbij elkaar, maar kenden elkaar niet. ChristianMatch was ervoor nodig om het eerste contact te leggen. Inmiddels zijn we heel gelukkig samen. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. J.
Beste redactie, ik wil mijn anonnement niet verlengen omdat ik via ChristianMatch een heel speciaal iemand heb ontmoet. Wij gaan nu samen de toekomst in en hopen dat onze liefde verder zal gaan bloeien. Dank voor jullie bestaan! Geweldig om op deze manier iemand te vinden die bij je past. Vriendelijke groet, C.
Ik zou graag verlengen, maar het is niet meer nodig! Wat ik nooit had verwacht gebeurde toch, ik heb hier een hele lieve jongen leren kennen! Wij vinden het heel bijzonder dat we langs deze weg elkaar gevonden hebben. Wij zien hier Gods hand in en zijn Hem erg dankbaar. A.
Ik ga jullie verlaten, want ik heb hier (na één dag proefabonnement) de liefde van mijn leven ontmoet. We kennen elkaar inmiddels een kleine twee maanden en het gaat helemaal goed komen. D.
ChristianMatch is een goede, overzichtelijke site. Ik kan niets negatiefs bedenken, alleen maar positieve dingen. Bedankt voor alles en Gods zegen. S.
Ik ben sinds gister nieuw op de site en ik vind het echt helemaal geweldig. Echt gaaf zeg, om met zoveel christenen hier te zijn. Ik heb heel veel plezier en dit is pas dag 2. Thanks dat deze site er is, het ziet er ook keurig netjes uit. P.
Het was goed vertoeven op jullie site en wil jullie aanraden om op jullie unieke manier door te gaan. Bedankt. E.
Veel mensen schrikken ervoor terug om via deze weg contact te zoeken, maar voor mij en mijn maatje is het een positieve ervaring geweest. Dus hoop ik dat ChristianMatch ook voor vele anderen een open deur mag zijn om een nieuwe relatie aan te gaan of gewoon contact te hebben. Gods zegen toegewenst op jullie werk. Z.
Bedankt voor de mogelijkheid die jullie geven om nieuwe contacten op te doen. Ik had het niet verwacht, maar ik heb iemand leren kennen waarmee ik heel gelukkig ben geworden. We zijn erg dankbaar en hopen dat, als God het wil, we samen een toekomst mogen hebben. Veel succes en Gods zegen toegewenst. M.
Na 3 maanden is het T. dan toch gelukt om mij te "veroveren". Onze dank gaat uit naar God en naar jullie site die dit mede mogelijk heeft gemaakt. C.
Ongelofelijk, maar waar! Ik heb die ene speciale persoon gevonden via ChristianMatch. Ik zocht hem, hij zocht mij, we chatten, mailden, belden en spraken af. Nu zijn we bijna onafscheidelijk en vreselijk verliefd. Hartelijk dank voor jullie bemiddeling. Groetjes van P.
Ik heb behoorlijk wat reacties en leuke contacten overgehouden aan mijn tijd op ChristianMatch. Het was in ieder geval een leuke tijd. Mijn complimenten voor jullie site. A.
Ik heb een hele lieve partner gevonden via deze mooie en overzichtelijke site. En wel op zo'n vreemde en bijzondere wijze, dat je het zou kunnen verfilmen. B.
We vinden het geweldig dat we elkaar op deze manier ontmoet hebben en we willen jullie bedanken dat jullie die mogelijkheid via ChristianMatch geboden hebben. We zijn supergelukkig samen en weten dat we de rest van ons leven bij elkaar willen blijven. R.
Ik heb een boeiende proefperiode gehad. Leuke gesprekken gevoerd en iemand mogen "ontmoeten" waar ik heel graag contact mee wil blijven houden. Bedankt voor deze kans. A.
Wij hebben elkaar langs deze weg gevonden en zijn erg gelukkig met elkaar. Wij hebben hierin ook Gods leiding ervaren en zien daarom ook met veel plezier terug op onze tijd bij ChristianMatch. Samen hopen en verlangen wij de toekomst in te gaan en met Gods leiding zien wij dit met vertrouwen tegemoet. Groetjes, H. en T.
Ik heb via ChristianMatch dé man van mijn dromen gevonden. Dit klinkt wellicht wat verheven maar het is echt waar. Groetjes, H.
G. en ik hebben elkaar via jullie site ontmoet. We zijn echt superverliefd op elkaar. We zijn echt 2 puzzelstukjes die prachtig en precies in elkaar passen. Het is allemaal heel snel gegaan: Het was liefde op het eerste geschrift en liefde op het eerste gezicht! We ervaren allebei dat God ons bij elkaar heeft gebracht. M.
Wij zijn dankbaar dat jullie een middel mochten zijn om ons op elkanders pad te brengen. Bovenal is het een wonder op het gebed. We zijn voornemens eind dit jaar elkaar het jawoord te geven en Gods zegen hierover te vragen. De HEERE GOD zij geloofd en geprezen. We wensen jullie nog veel zegen met jullie site. G en T.
Op deze site hebben we de liefde van ons leven gevonden. We willen ChristianMatch bedanken dat we van deze gelegenheid gebruik hebben kunnen maken. En hopen voor andere singles dat ook zij op deze manier heel gelukkig kunnen worden. Hartelijke groeten van W. en S.
Onze zoon gaat morgen trouwen. Hij heeft zijn bruid via jullie site ontmoet. Een echte match dus. Erg leuk. Niet langer singles samen christen, maar couple samen christen. M.
Ik had nooit gedacht dat er een klik kon zijn door middel van mailtjes en chatten. Een klik die in het echt ook nog eens bevestigd werd. Dan voel je toch dat God ons op elkaars pad heeft doen komen. G.
Als iemand mij vraagt op welke christelijke datingsite hij zich het beste kan inschrijven, dan zal ik zeer zeker ChristianMatch aanbevelen. De vragen zijn goed doordacht en de mensen zijn eerlijk en oprecht. I.
We gaan nu alweer een half jaar met elkaar om. Voorzichtig praten we soms al over hoe de bruiloft er uit zou moeten zien. Het voelt als een zegen om elkaar te steunen en samen te bidden. We zijn dankbaar dat we elkaar hier mochten vinden, en hopen dat nog veel meer stellen hetzelfde mogen gaan voelen als ons. H. en C.
Jullie mogen het best weten. ChristianMatch bleek effectief, de kogel is door de kerk, ik heb een vriendje. Inmiddels is mijn abonnement verlopen, 3 dagen nadat we elkaar 'een' ja-woord gaven. Thanks. M.
Ik heb via ChristianMatch een leuke en lieve vrouw leren kennen en ben zelfs nu al verloofd met haar. We hopen over enkele maanden in het huwelijk te treden. Veel succes toegewenst met jullie werk en dat jullie nog veel christelijke mensen gelukkig kunnen maken met elkaar. Gods zegen toegewenst. R.
Ik heb een relatie via jullie site; vanaf het eerste moment was het bingo. Het is echt heel bijzonder en een Godsgeschenk dat het zó goed gaat. M.
Mijn motto 'bid en werk' is absoluut een feit; heb gewerkt om een relatie te vinden via jullie site. Geweldig dat mede-christenen op deze wijze samengebracht worden en dit mede dankzij jullie inzet. E.
Leuk dat ik op de site een plekje kon krijgen; ik heb m'n maatje gevonden! M.
Gave site. Ik ben best wel blij dat jullie er zijn, want soms is het niet makkelijk om mede-christenen te ontmoeten. Daarom is jullie site een echte uitkomst, waarvoor bedankt. L.
Het was een genot om op deze site te daten, veel reacties gehad en met een paar uitgeweest. Hier is een hele fijne vrouw uitgekomen, en wij willen graag samen verder. A.
Ik heb mijn match gevonden via jullie site! En wát voor één: christelijk, lief, grappig en mooi ;-) Vriendelijke groet, P.
Via deze site ben ik een hele leuke jongen tegengekomen. Ik was helemaal niet op zoek naar een relatie, maar uiteindelijk is het er toch van gekomen. Het is goed om andere christenen tegen te komen, want in het dagelijks leven lijkt het aantal nogal schaars te zijn. Bedankt. J.
Ik vind dit een super toffe site, en heb ook meerdere contacten eraan overgehouden. Dank jullie wel. A.
Ik heb de ware gevonden via jullie site. Ga zo door op deze manier. Het werkt heel goed. Groetjes, C.
Ik heb mijn liefde gevonden dankzij jullie site maar voornamelijk dankzij God, de beste matchmaker die er is. L.
Jullie hebben gemerkt dat ik mijn abonnement niet heb verlengd. Dat is niet vanwege ontevredenheid, maar vanwege groot succes! Ik heb namelijk heel snel mijn perfecte match bij jullie gevonden. We zijn ongelooflijk gelukkig met elkaar en hebben duidelijk ervaren dat God ons via jullie site bij elkaar heeft gebracht. R.
Ik ben op ChristianMatch een hele lieve jongen tegengekomen. Inmiddels zijn we zeer actief in het beter leren kennen van elkaar, en er lijkt iets moois te ontstaan tussen ons. Super dus! Succes met jullie site, hopelijk zijn er meer mensen die elkaar leren kennen op deze manier. Gods zegen en hartelijke groet van A.
Niets dan lof voor jullie site. Ik hoor van velen, die ook op [een andere bekende christelijke datingsite] hebben gezeten, dat ze jullie site beter vinden. R.
Ik kreeg jullie mail om weer lid te worden, maar ik denk niet dat ik dat ga doen. Stel je voor dat mijn vaste vriendin, die ik via jullie site heb ontmoet, er achter komt :-) Echt, ik ben in de zevende hemel, mede dankzij jullie. Bedankt, ik zal het nooit vergeten. H.
Ik sta nog maar vier dagen op de site, en ik heb nu al 3 hele leuke meiden gesproken. Het contact verloopt heel goed. Bedankt, want als ik deze site niet had gezien, had ik ze nooit ontmoet. J.
Aan de ene kant helaas voor jullie verleng ik mijn abonnement niet. Aan de andere kant is dit een pluim naar jullie toe, want dankzij jullie heb ik de ware gevonden. Bedankt! M.
Tuurlijk, het loopt zoals het lopen moet en of ik deze site wel of niet had gebruikt was het toch wel gebeurd, maar door het gebruik van deze site ben ik dan toch de ware tegengekomen. We hebben nu meer dan 2 maanden verkering en het gaat super. Dit wou ik even kwijt zodat jullie weten dat deze site vruchten afwerpt. Bedankt! A.
Alhoewel ik maar een maand proeflid ben geweest was de eerste persoon waar ik op heb gereageerd de persoon waar ik nu heel gelukkig mee ben. Beide ervaren we het als een wonder en zijn dankbaar dat Hij ons bij elkaar heeft gebracht. R.
Jullie hebben een bijzondere site. Mijn wereld staat nu al een beetje op zijn kop... R.
ChristianMatch is the place to be. Ik heb sinds kort een relatie met een lid van deze site. Bedankt, jullie maken het weer mogelijk om als christen op een veilige manier te daten. A.
Ik wil je erg bedanken voor het opzetten van deze site. Sinds afgelopen donderdag heb ik namelijk een relatie met een jonge vrouw. Deze relatie is ontstaan door middel van deze site. Ik hoop dat er nog veel mensen zullen volgen die even gelukkig zullen zijn met een relatie als dat wij dat zijn. E.
Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor mijn perfect match die ik heb mogen ontmoeten via jullie site. Ik dank God dat Hij dit mogelijk heeft gemaakt omdat Hij ook precies weet wat we nodig hebben. We zijn erg gelukkig met elkaar en soms lijkt het wel een droom en we kunnen het niet bevatten, dat God dit aan ons geeft! E.
Mijn abonnement hoeft niet verlengd te worden, omdat we elkaar mochten vinden via ChristianMatch. We zijn er heel blij om en erg gelukkig met elkaar. S.
Hartelijk dank voor de mogelijkheid die ChristianMatch mij gegeven heeft om de man van mijn dromen te vinden! M.
Ik heb sinds kort verkering met een jongen van hier, M. Ik kende hem al voor die tijd en hij kwam hier op mijn uitnodiging. En ziedaar het resultaat! Dus ChristianMatch heel erg bedankt. J.