Auteur |
Bericht |
|
VISSER278
|
Berichten: 4852
|
Geplaatst: woensdag 8 augustus 2012, 22:41
|
|
|
ZEELAND736 schreef: | Van die goudgeel gebakken staafjes....en jij bent er ook niet vies van.... (raadsel opgelost!!!) |
1 Da's nie best voor de lijn Zeeland 2 Het is nog geen zaterdag Zeeland
Vissertje gaat nu ook maar evenzondigen... aan de frik. speciaal,
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
PETRA944
|
Berichten: 1156
|
Geplaatst: woensdag 8 augustus 2012, 22:50
|
|
|
VISSER278 schreef: | 1 Da's nie best voor de lijn Zeeland 2 Het is nog geen zaterdag Zeeland
Vissertje gaat nu ook maar evenzondigen... aan de frik. speciaal,  |
na ja zeg, ga jij nou ook vaag schrijven helemaal onleesbaar die gele letters. en jij eet zeker de eerste tig dagen tong.
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ZEELAND736
|
Berichten: 4863
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 00:02
|
|
|
VISSER278 schreef: | 1 Da's nie best voor de lijn Zeeland 2 Het is nog geen zaterdag Zeeland
Vissertje gaat nu ook maar evenzondigen... aan de frik. speciaal,  |
Welja...wijs me maar weer eens op mijn probleem... Weet je hoe erg het is...als je maar alles eten kan??? Maar dan wel even zeggen dat je een frikandel speciaal zit te eten... Kijk...en dat doet Zeeland dus niet... In de avond GEEN FRITUURPAN!!!
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ZEELAND736
|
Berichten: 4863
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 00:03
|
|
|
PETRA944 schreef: | na ja zeg, ga jij nou ook vaag schrijven helemaal onleesbaar die gele letters. en jij eet zeker de eerste tig dagen tong. |
PETRA.............!!!!!!!!!!!!! Hij zit aan een frikandel speciaal....!!!!!!!!!!
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
VISSER278
|
Berichten: 4852
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 00:09
|
|
|
ZEELAND736 schreef: | PETRA.............!!!!!!!!!!!!! Hij zit aan een frikandel speciaal....!!!!!!!!!! |
2
ze zijn al op.
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
PETRA944
|
Berichten: 1156
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 00:32
|
|
|
ZEELAND736 schreef: | PETRA.............!!!!!!!!!!!!! Hij zit aan een frikandel speciaal....!!!!!!!!!! |
ja en ik hier met droge koekjes wegens niet meer veel eten in huis en nu heb ik honger, grom grom , morgen ga ik lekker eten halen en lekker eten
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ANNA415
|
Berichten: 2583
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 08:46
|
|
|
ZEELAND736 schreef: | PETRA.............!!!!!!!!!!!!! Hij zit aan een frikandel speciaal....!!!!!!!!!! |
Daar heb ik ook wel zin in
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
STEENTJE178
|
Berichten: 2167
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:17
|
|
|
Wraps....
(en nee, ik vertel niet dat ik 3-chocoladeijs achterna gegeten heb)
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ANNA415
|
Berichten: 2583
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:20
|
|
|
STEENTJE178 schreef: | Wraps....
(en nee, ik vertel niet dat ik 3-chocoladeijs achterna gegeten heb) |
Chocoladeijswraps
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ZEELAND736
|
Berichten: 4863
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:24
|
|
|
De uitsmijter dag is vervroegd...en verzet naar vandaag... Morgen schuif ik de benen weer bij een nader onder tafel....
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
STEENTJE178
|
Berichten: 2167
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:30
|
|
|
ANNA415 schreef: | Chocoladeijswraps  |
Nee, dat ijs kwam immers achterna....... Achter die wraps aan, natuurlijk!
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
STEENTJE178
|
Berichten: 2167
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:32
|
|
|
ZEELAND736 schreef: | De uitsmijter dag is vervroegd...en verzet naar vandaag... Morgen schuif ik de benen weer bij een nader onder tafel.... |
Dan hoop ik maar dat er ook wat voor je op die tafel komt......
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ROELANDE345
|
Berichten: 2533
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:32
|
|
|
is er iemand hier die hamlappen kan bakken zonder dat ze taai worden? Dan hoor ik graag hoe?
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
STEENTJE178
|
Berichten: 2167
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:41
|
|
|
ROELANDE345 schreef: | is er iemand hier die hamlappen kan bakken zonder dat ze taai worden? Dan hoor ik graag hoe? |
Op hoger vuur snel dichtschroeien en dan smoren in bijv. uien/champignons etc. Alleen in vet bakken worden ze idd snel taai.
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ANNA415
|
Berichten: 2583
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:44
|
|
|
STEENTJE178 schreef: | Nee, dat ijs kwam immers achterna....... Achter die wraps aan, natuurlijk!  |
Gemiste culinaire kans
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ANNA415
|
Berichten: 2583
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:45
|
|
|
STEENTJE178 schreef: | Op hoger vuur snel dichtschroeien en dan smoren in bijv. uien/champignons etc. Alleen in vet bakken worden ze idd snel taai. |
Mmmmm ja lekker Met name dat smoren, zijn de nooit taai
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
THOMAS968
|
Berichten: 2706
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 21:48
|
|
|
PETRA944 schreef: | na ja zeg, ga jij nou ook vaag schrijven helemaal onleesbaar die gele letters. en jij eet zeker de eerste tig dagen tong. |
Nou als ik dan toch gestraft wordt, dan daar maar mee!
Thomas, het zijn niet de zonden der tong om ze te eten.
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
VISSER278
|
Berichten: 4852
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 22:01
|
|
|
ZEELAND736 schreef: | De uitsmijter dag is vervroegd...en verzet naar vandaag... Morgen schuif ik de benen weer bij een nader onder tafel.... |
Dan maar hopen dat ze daar morgen geen uitsmijterdag hebben ingelast.
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
VISSER278
|
Berichten: 4852
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 22:05
|
|
|
ROELANDE345 schreef: | is er iemand hier die hamlappen kan bakken zonder dat ze taai worden? Dan hoor ik graag hoe? |
Nooit geen problemen mee. Beide kanten dichtschroeien , na een minuut of 10 een scheut water erbij en dan 1,5 uur op een laag pitje laten sudderen. Laat je vlees genieten , geef het de tijd , dan geniet je er zelf ook van .
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ROELANDE345
|
Berichten: 2533
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 22:11
|
|
|
VISSER278 schreef: | Nooit geen problemen mee. Beide kanten dichtschroeien , na een minuut of 10 een scheut water erbij en dan 1,5 uur op een laag pitje laten sudderen. Laat je vlees genieten , geef het de tijd , dan geniet je er zelf ook van .  |
oh dus jij laat het sudderen? ga ik ook eens proberen Thanks
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
VISSER278
|
Berichten: 4852
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 22:14
|
|
|
ROELANDE345 schreef: | oh dus jij laat het sudderen? ga ik ook eens proberen Thanks |
Suc6 en ..... wel met liefde behandelen he.
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ZEELAND736
|
Berichten: 4863
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 22:15
|
|
|
VISSER278 schreef: | Dan maar hopen dat ze daar morgen geen uitsmijterdag hebben ingelast. |
Ook dan is er nog geen man over boord... (om maar eens in visserstermen te praten)
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
LEANNE226
|
Berichten: 2978
|
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012, 22:48
|
|
|
ROELANDE345 schreef: | oh dus jij laat het sudderen? ga ik ook eens proberen Thanks |
Ah das zonde!Hamlappen moet je echt kort bakken,hooguit 20 minuten,als het mals vlees is(dus nie van ne ouwe zeug )dan zijn ze heerlijk.Wel lekker pittig kruiden,ik vind het vrij smakeloos vlees........ Voor sudderen zijn varkenslapjes veel geschikter,die zijn wat vetter en je krijgt er een lekker jusje van.
Weet je wat lekker is?Zelfgemaakte kipnuggets Snij kipfilet in brede repen,lekker kruiden,haal ze door bloem(vul een plastic zak met bloem,kip er in en schudden maar),ei en paneermeel,kort bakken op hoog vuur(minuut of 10) en dan smullen!
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ROELANDE345
|
Berichten: 2533
|
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012, 11:20
|
|
|
VISSER278 schreef: | Suc6 en ..... wel met liefde behandelen he.  |
ja uiteraard
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ROELANDE345
|
Berichten: 2533
|
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012, 11:21
|
|
|
LEANNE226 schreef: | Ah das zonde!Hamlappen moet je echt kort bakken,hooguit 20 minuten,als het mals vlees is(dus nie van ne ouwe zeug )dan zijn ze heerlijk.Wel lekker pittig kruiden,ik vind het vrij smakeloos vlees........ Voor sudderen zijn varkenslapjes veel geschikter,die zijn wat vetter en je krijgt er een lekker jusje van.
Weet je wat lekker is?Zelfgemaakte kipnuggets Snij kipfilet in brede repen,lekker kruiden,haal ze door bloem(vul een plastic zak met bloem,kip er in en schudden maar),ei en paneermeel,kort bakken op hoog vuur(minuut of 10) en dan smullen! |
als ik ze bak zoals jij dat zegt krijg ik een soort schoenzolen
en wat hen ik aan kipnuggets als ik hamlappen heb
Laatst aangepast door
|
ROELANDE345
|
op vrijdag 10 augustus 2012, 11:22
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ERIKA129
|
Berichten: 6369
|
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012, 12:10
|
|
|
VISSER278 schreef: | Nooit geen problemen mee. Beide kanten dichtschroeien , na een minuut of 10 een scheut water erbij en dan 1,5 uur op een laag pitje laten sudderen. Laat je vlees genieten , geef het de tijd , dan geniet je er zelf ook van .  |
Hamlappen sudderen Gij zijt nie goed bij de kop Dan krijg je taai taai gewoon even lekker aanbraden en net wat leanne zegt
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
VISSER278
|
Berichten: 4852
|
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012, 12:12
|
|
|
ERIKA129 schreef: | Hamlappen sudderen Gij zijt nie goed bij de kop Dan krijg je taai taai gewoon even lekker aanbraden en net wat leanne zegt  |
En bij mij smelten ze altijd op de tong , zo mals............
Maar doe jij het maar lekker op de manier van Leanne , ieder z'n meug.....
Vandaag heerlijk gezond gegeten. Buurvrouw had bloemkool over dus moest wel.
Laatst aangepast door
|
VISSER278
|
op vrijdag 10 augustus 2012, 21:33
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ZEELAND736
|
Berichten: 4863
|
Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012, 00:02
|
|
|
STEENTJE178 schreef: | Dan hoop ik maar dat er ook wat voor je op die tafel komt......  |
Dat kwam er zeker hoor Steen... Lieve vrienden...ik wordt er regelmatig gevraagd...en de vrouw des huizes is een perfecte kokkin!!!!
Nu een hele dag....heerlijk gewinkeld...tot de voetjes er zeer van deden...
Morgen een BBQ....met de kinderen en Oma....en vrienden... Als afsluiting van de vakantie...maandag begint het serieuze leven weer....
Laatst aangepast door
|
ZEELAND736
|
op zaterdag 11 augustus 2012, 00:04
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
JANS221
|
Berichten: 1621
|
Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012, 18:07
|
|
|
Italiaanse risotto met kipfilet, courgette en champignons!
|
|
Naar boven |
|
|
Auteur |
Bericht |
|
ROELANDE345
|
Berichten: 2533
|
Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012, 21:10
|
|
|
lekker bij mn zusje gegeten hartige taart barbecue en mn schoonzus uit Ierland met de kids was er o.a. ook!
|
|
Naar boven |
|
|