ChristianMatch
 


Forum

Berichten van ABC677
ChristianMatch forum index » Berichten van ABC677
Auteur Bericht
ABC677 (34)





Berichten: 1

BerichtGeplaatst: vrijdag 5 februari 2016, 00:30
BerichtOnderwerp: sex voor het huwelijk
 
JANS221 schreef:

Misschien moet ik je even uit de droom helpen: twee van de drie huwelijken eindigt in een echtscheiding, dus als je met veilig bedoelt dat een huwelijk meer zekerheid geeft op het niet verbreken van je relatie…….helaas!

Denk dat de reden is dat er niet aan de voorkant voldoende met elkaar gesproken is om elkaar beter te leren kennen. Wat ook vermeld staat is dat bij de echtscheidingen de oorzaken liggen in het feit van gebrekkige communicatie.
Wanneer je voldoende en duidelijk communiceert en elkaar leert kennen, weet je met wie je van doen hebt en of diegene bij je past. Wanneer dat zo is, dan zal er ook geen sprake zijn van een echtscheiding. Alleen is de trend de laatste tijd dat er sprake is van een 'moetje', doordat ze voor het huwelijk seks hebben gehad en later blijkt dat de persoon niet de juiste is of dat men daar tijdens het huwelijk achter komt. Daar leg je mijns inziens geen gezonde basis voor een huwelijk en vind daarom dat seks binnen het huwelijk thuis hoort, Bijbel is er ook duidelijk in.
Ik denk dat de meeste mensen tegenwoordig meer op het pleziertjes van dat moment uit zijn.


Laatst aangepast door
ABC677
op vrijdag 5 februari 2016, 00:41
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

ChristianMatch forum index » Berichten van ABC677
Pagina 1 van 1