ChristianMatch
 


Forum

Berichten van BLOEM395
ChristianMatch forum index » Berichten van BLOEM395
Auteur Bericht
BLOEM395 (52)





Berichten: 1

BerichtGeplaatst: zondag 1 juli 2012, 17:00
BerichtOnderwerp: Kunnen christenen aspartaam blijven innemen?
 
Hoi maria830,

Wat leuk dat je hier over schrijft.

Zelf kwam ik er achter dat E-621 niet goed is en zodoende kwam ik er natuurlijk ook achter wat aspartaam met je kan doen.

Sinds twee jaar vermijd ik de slechte E-nummers en ben ik helemaal biologisch gaan eten. Dat was natuurlijk in de supermarkt even zoeken maar, je wordt er steeds handiger in en ik begon het als een sport te zien om het voor elkaar te krijgen.
In het begin had ik mijn boekje "wat zit er in u eten" steeds bij de hand maar, na een tijdje weet je wat je wel en niet kan pakken.

Gelukkig hebben de meeste supermarkten veel biologische producten en die vallen qua prijs best mee zoals bij de Jumbo heb je het brood "goud eerlijk" en daar betaal je voor een heel brood 1,99.
Ook eet ik alleen nog maar biologisch vlees en ja, dat is wat duurder maar, je hoeft niet iedere dag vlees te eten en wat ik ook belangrijk vind is dat de dieren beter behandeld zijn.

Jaren heb ik last gehad van zware migraine en in die twee jaar dat ik anders ben gaan eten , zodat ik alleen de slechte E-nummers vermijd, heb ik er geen last meer van gehad en ben ik ook al twee jaar niet meer ziek geweest.

Ik zeg ga zo door meid! Het wordt een verrijking van je leven, let ook op "glucose fructose" dat zit ook in heel veel producten en daar krijg je alleen maar buik vet van.

Hier nog wat leuke boeken om te lezen:


Moderne wetenschap in de Bijbel | B. Hobrink


Het Genesis dieet | G.S. Tessler

en natuurlijk "de hemelse voedselbank" die hier al eerder werd aanbevolen.

Groetjes, Bloem
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

ChristianMatch forum index » Berichten van BLOEM395
Pagina 1 van 1