ChristianMatch
 


Forum

Berichten van ANK556
ChristianMatch forum index » Berichten van ANK556
Auteur Bericht
ANK556 (50)





Berichten: 2

BerichtGeplaatst: maandag 20 september 2010, 16:47
BerichtOnderwerp: 9 Oktober Provincie Groningen Uit eten gaan !!!
 
Hallo Anita en alle andere mensen die meegaan met dit uitstapje. Vandaag te horen gekregen dat ik zaterdag 9 okt moet overwerken van 13.00 tot 17.00 uur. Helaas moet ik dus afzeggen.

veel plezier 9 okt! en Anita bedankt voor je gastvrijheid!

Ank
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

Auteur Bericht
ANK556 (50)





Berichten: 2

BerichtGeplaatst: woensdag 11 augustus 2010, 22:07
BerichtOnderwerp: Datingsite een taboe?
 
Datingsites zijn geen taboe meer. Maar wat een datingsite wil bereiken is zijn doel aan het voorbij schieten. Het gaat niet meer om daten alleen, er zit ook een grote groep mensen tussen die op deze manier aan een snel sekscontact kunnen komen.
Je geeft je ziel en zaligheid bloot en mensen maken daar misbruik van. Daten via internet is niet wat het zou moeten zijn. Iedereen kan een alias aanmaken en zich voordoen als de prins op het witte paard. De natuurlijke manier van ontmoeting tussen een man en een vrouw is weg aan het vagen door internet. Het is te makkelijk aan het worden voor iedereen om in contact te komen met mensen. Over een paar jaar gaan alle dates via internet, meer keus denkt iedereen, maar we vergeten de natuurlijke selectie.
Matchen op hobby's en interesses is heel erg leuk maar staat volledig buiten de manier waarop selectie van je partner zou moeten gaan. Tegenpolen trekken elkaar ook aan toch!

Geen taboe meer, maar tever doorgeschoten, jammer maar helaas:(
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

ChristianMatch forum index » Berichten van ANK556
Pagina 1 van 1