ChristianMatch
 


Forum

Berichten van ALTJE442
ChristianMatch forum index » Berichten van ALTJE442
Auteur Bericht
ALTJE442 (57)





Berichten: 3

BerichtGeplaatst: zondag 6 april 2014, 14:16
BerichtOnderwerp: Wie heeft er wel eens van Joyce Meyer gehoord?
 
JOL252 schreef:
Nee je verwijt niemand iets. Maar ik plaats graag in de context hoe ik hier in het topic heb geschreven. Dat is alles.


Oke dan is het goed zal ik het wel verkeerd begrijpen,
ben ook niet zo goed in begrijpend lezen daar heb je het al .

Dankjewel Jol dat ik je nog wel lezen mocht wens een iedere een zegen die dit leest en verder over dit onderwerp gaat schrijven.

Groet Altje
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

Auteur Bericht
ALTJE442 (57)





Berichten: 3

BerichtGeplaatst: zaterdag 5 april 2014, 18:52
BerichtOnderwerp: Wie heeft er wel eens van Joyce Meyer gehoord?
 
JOL252 schreef:
Ik val van de ene in de andere verbazing Knipoog smiley. Sinds wanneer mag je geen vragen stellen over hoe iemands ster zo snel rijst zoals die van zoveel anderen ... en iedereen die er gelijk achteraan loopt (en dan worden er eigenlijk nog meer kritische kanttekeningen geplaatst bij de volgelingen dan over Joyce zelf). Ik gaf min of meer aan dat geen enkel mens tussen mens en God in mag komen te staan. Daar is niets mis mee en het doet niets af aan het respect dat je desondanks voor iemand alsnog kunt hebben. Ik blijf die vragen ook stellen omdat juist bij deze omhooggevallen sterren mensen al geen vragen meer (durven te) stellen. Juist omdat vragen stellen bij mensen als Joyce al snel gezien wordt als rebels en goddeloos.

Natuurlijk zegt deze dame ook goede dingen. Heb ik (of een ander hier) ooit gezegd dat ze alleen maar onzin verkoopt of niet tot zegen zou zijn voor anderen? En die opmerkingen hier achterwege latende tot dusver, zou alleen maar negativiteit zijn over haar?

Let op balk en splinter inderdaad. Wat manipulatief kan werken in dat zelfde Koninkrijk is deze opmerking: jij die iets van haar zegt welke plaats neem jij in in Gods Koninkrijk ? Niemand is boven kritiek of aanmerkingen verheven en juist niet als je zoveel verantwoordelijkheid draagt.


Even in het kort ga geen discussie aan reageer niet op een volgend schrijven maar je voelt je danig aangesproken dat is wel jammer ,want ik schreef niet op jouw schrijven maar de het hele verhaal ,ik heb geen namen genoemd het is mijn bevinding en daar blijf ik bij ,
Ik oordeel over niemand dan had ik iemand wel persoonlijk gemaild of aangesproken heb het van af de eerst schrijven gelezen en globaal opgemaakt wat ik er van vond meer is er niet van
Oordeelt niet op dat gij geoordeeld word dat klopt .

Ik bedoel met het koninkrijk hier op aarde te zeggen dat we beter met elkaar mogen omgaan juist in liefde en niet wat ik las zeggen dat joyce meyer niet goed zou zijn dat is aan de HEER om daar over te oordelen.

Maar ik verwijt niemand iets hier welke letter ook geschreven is ik schrijf en denk veel en dat maakt het lastig als je niet weet wat ik bedoel
Ik zegen jou zus, broer die mij nog leest.

Groet Altje
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

Auteur Bericht
ALTJE442 (57)





Berichten: 3

BerichtGeplaatst: donderdag 3 april 2014, 21:36
BerichtOnderwerp: Wie heeft er wel eens van Joyce Meyer gehoord?
 
Hallo Ik lees en val van de ene in de andere verbazing .

Wat kunnen mensen elkaar snel veroordelen er word een vraag gesteld meningen verdeelt maar er staat ook in het woord dat je niet druk moet maken om wat je eet drinkt kleed Laat staan een vrouw naar Gods Hart zo denk ik te veroordelen

Laat dat aan de Vader zelf over AUB
Heb respect voor elkaars mening ook al ben je het er niet mee eens.
Natuurlijk mag je zeggen wat je vind maar stop dat en zet een punt .

Ik lees tal van boeken van Joyce Meyer en ben daardoor een gezegend mens geworden is er verandering gekomen niet door haar maar door wat de Heer bewerkt in mij door het lezen van haar boeken.

Zo leren we ook van elkaar meningen maar veroordeel mensen niet, dat is aan de Heer om dat op de grote dag te doen of wanneer je thuis word gehaald.

Wanneer doet een mens trouwens goed zelfs niet één toch zo staat het geschreven .

Wie zijn wij dan niet onze eigen balk/splinter er uit te halen voor we van anderen zeggen dat het niet goed is


ER DOET NIEMAND GOED ZELFS NIET ÉÉN.

Wens een ieder die dit leest Gods zegen ook Joyce Meyer ,

Zegen je vijanden staat er in het woord toch ?
Dus ja mocht je haar niet kunnen luchten om welke reden dan ook omdat je denkt dat ze het niet goed doet , zegen haar dat vraagt God van ons allemaal het woord is niet alleen voor de dominee pastor voorganger maar voor een ieder die Gods kind is en door wil geven .

Gaat heen en onderwijs alle volkeren jij die iets van haar zegt welke plaats neem jij in in Gods Koninkrijk ?

Dat is al hier en nu op aarde , Zegen jou dat je er meteen mee kan beginnen.


zie de wereld iets liever positiever en straal door het licht dat God je geeft geef dat door dat is Gods bedoeling dat iedereen mag weten dat HIJ de Christus is en terug komt en mensen verlost voor allen die in Hem te geloven .


Groet Altje
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

ChristianMatch forum index » Berichten van ALTJE442
Pagina 1 van 1