ChristianMatch
 


Forum

Berichten van NEW261
ChristianMatch forum index » Berichten van NEW261
Auteur Bericht
NEW261 (36)





Berichten: 2

BerichtGeplaatst: zaterdag 27 december 2014, 22:00
BerichtOnderwerp: Waar is de gezelligheid gebleven ??
 
Dank CM!
Ik zeg ook zeker niet dat ik in alles gelijk heb, maar jullie hebben wel m'n mening kunnen lezen. Of forums antiek zijn is idd een persoonlijke mening. Behalve hier zie ik het alleen op sites met een specifieke interesse (bijvoorbeeld op een filmsite die ik regelmatig bezoek), niet op dating en communitysites. Verder doet de lay-out idd wat verouderd aan, en qua functionaliteit is het niet bepaald van deze tijd dat je bijvoorbeeld elke x opnieuw moet inloggen, zou t tof zijn als er een smartphone-versie van de site komt, en is t handig als t beter te integreren is met andere sites en programma's als facebook, twitter en youtube. Maar daar hebben jullie vast al over nagedacht. Ik voel me iig serieus genomen, thanks! ;)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

Auteur Bericht
NEW261 (36)





Berichten: 2

BerichtGeplaatst: donderdag 18 december 2014, 22:49
BerichtOnderwerp: klaagmuur
 
Waarschijnlijk is dit de enige keer dat ik op dit topic reageer, want ik haat klagen. Verhuis naar Syrië en je hebt geen enkel recht van klagen over het weer of het ontbreken van gezelligheid.
Maaarrrr waarom ik dan tóch reageer? Omdat ik het thema 'waar is de gezelligheid' herken van funkyfish, een andere christelijke datingsite waar ik pas lid van was. Ook daar merkte ik dat de fut eruit lijkt te zijn: Een chat waarin niks meer gebeurd, steeds minder uitjes die georganiseerd werden, en mensen die eerder jaren lang lid waren bleken opeens verdwenen te zijn. Ik weet niet waar dat aan ligt. Ik hóóp dat het ligt aan het feit dat we met z'n allen de meerwaarde inzien van face to face contact, en liever reallife daten e.d.. Misschien zijn datingsites wel gewoon "uit". Het zou ook kunnen liggen aan de grote populariteit van social media; communitysites die niet zo bekend zijn óf een specifieke doelgroep hebben leggen het al snel af tegen Facebook. Waarom christelijke datingsites zo teruglopen komt denk ik door de grote nadruk op het "hokjesdenken". Jonge christenen zitten volop in de wereld, áls ze al online gaan daten kiezen de meesten eerder lexa.nl uit ofzo. Op christelijke datingsites kun je selecteren op kerk en denominatie: dat is niet meer van deze tijd. Daarnaast zijn iig CM en FF qua lay-out en werking hopeloos verouderd, het nodigt niet uit als je facebook of twitter of instagram gewend bent. Een forum om te discussiëren is bijvoorbeeld écht antiek ;)
Zomaar wat gedachten die bij mij langskomen. Maar wees dus niet verbaasd bij wat je ervaart, het is een breder proces denk ik.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

ChristianMatch forum index » Berichten van NEW261
Pagina 1 van 1