ChristianMatch
 


Forum

daten
ChristianMatch forum index » Over ChristianMatch
Auteur Bericht
CHATULIEM619





Berichten: 5057

BerichtGeplaatst: woensdag 12 september 2012, 19:52
 
Eigenlijk krijgen de meeste mensen ermee te maken. Contact leggen en daten. Hieronder staan de tips van CM vermeld wat betreft daten, met name de eerste kennismaking... Wat vind je ervan, en wat voor ervaringen heb je ermee?

Over mailen en chatten
Heb je geen antwoord op je mail gehad? Heb je een blauwtje gelopen? Relax. Til niet te zwaar en wees niet te snel teleurgesteld.
Zorg dat je verwachtingen niet te hooggespannen zijn; anderen merken dat en kunnen daardoor afgeschrikt worden.
Focus je niet te veel op "het doel", maar ontspan en geniet van "het middel": alles wat ChristianMatch je te bieden heeft, de kick, de gezelligheid en de nieuwe vrienden.
Wees niet te afwachtend, maar durf die eerste stap naar een ander af en toe te zetten. Zo lang je dat op een relaxte manier doet, kan er toch niks mis gaan? Trouwens, wanneer je zelf geen mailtjes stuurt, moet je niet klagen wanneer je geen mailtjes ontvangt Knipoog smiley
Zorg dat je eerste mailtje of privé-chatbericht niet opdringerig, maar luchtig en ongedwongen is.
Een leuke aanleiding om iemand een mailtje te sturen is iemands verjaardag bijvoorbeeld. Ook zou je nieuwe leden welkom kunnen heten, onder het motto "the early bird catches the worm".
Personaliseer je mail. Zorg dat elk mailtje dat je stuurt anders is, afgestemd op de ontvanger. Je kunt bijvoorbeeld inhaken op iemands profiel. Zeg bijvoorbeeld niet alleen dát je aangesproken bent door het profiel van de ander, maar vertel wát je aansprak in het profiel van die ander, en waaróm. Laat zo zien dat je zorg besteedt aan je contacten.
Toon oprechte interesse in de ander. Praat niet alleen over jezelf, maar reageer ook op wat de ander zegt of schrijft, door gerichte vragen te stellen.
Onthou dat je christen bent. We hebben een voorbeeldfunctie, en hebben een belangrijke verantwoordelijkheid naar elkaar en naar onszelf toe. Dit geldt ook voor je woorden, gesprekken en uitlatingen op ChristianMatch. Blijf daarom vriendelijk en beleefd, en behandel elkaar met respect, als broeders en zusters in de Heer.
Voor stalken, leugens, bedrog, roddel, op een platte manier over seks praten, spam, ongewenste intimiteiten, en andere overtredingen van de algemene voorwaarden is simpelweg geen enkele plaats op ChristianMatch.

Over je profiel
Je hoeft in je profiel niet het achterste van je tong te laten laten zien. Vertel daarom in je profielteksten nooit méér over jezelf dan waar je je prettig bij voelt. Laat gerust vragen leeg.
Echter, profielen met interessante en uitgebreide profielteksten worden beter gelezen, en nodigen uit tot reactie. Uitgebreide profielen kunnen dus rekenen op meer mails.
Blijf altijd eerlijk in wat je in je profiel schrijft. Vertel geen halve waarheden, of andere zaken waardoor anderen een verkeerd beeld van je kunnen krijgen. Dit doe je ook voor jezelf, want hiermee voorkom je teleurstellingen en misverstanden later. Met openheid en oprechtheid, in wie je bent en wat je zoekt, kun je ook veel winnen.
Vergeet niet om minimaal 1 foto bij je profiel te plaatsen. Profielen met foto's worden tot tien keer vaker bezocht.
Let bij je profiel goed op je grammatica en vermijd spel- en taalfouten. Het zou zonde zijn als mensen afknappen omdat je profiel slordig geschreven is.
Hou je profiel up to date, en pas je profielteksten en foto's regelmatig aan. Zo hou je je profiel interessant en wordt je profiel vaker bezocht.

Over je privacy
Bescherm je eigen privacy en word in je eerste paar mails niet te persoonlijk naar elkaar toe. Verstrek niet te snel contact-informatie, zoals telefoonnummers en e-mailadressen. Je kent de andere persoon tenslotte nog niet, je weet niet of de ander te vertrouwen is, en je weet niet of je zult blijven mailen met elkaar.
Mensen die je gelijk in hun eerste mailtje hun e-mailadres geven, of je gelijk vragen naar je mobiele nummer, of snel buiten ChristianMatch om contact met je zoeken, hebben waarschijnlijk verkeerde bedoelingen. Ze kunnen je privacy schenden en je lastig vallen, zonder dat je ze nog kunt blokkeren. We adviseren je dan ook om niet in te gaan op dergelijke mails of verzoeken.
ChristianMatch doet veel moeite om je privacy te beschermen -- maak gebruik van deze mogelijkheden. Gebruik de veilige omgeving van ChristianMatch om elkaar eerst rustig en anoniem beter te leren kennen, en neem hier de tijd voor.
Laat je nooit opjagen om je persoonlijke contactgegevens te verstrekken of om iets af te spreken. Vertrouw op je eigen instinct. Trek het je niet aan wanneer anderen je misschien paranoïde vinden. Jouw privacy en veiligheid gaan voor alles.

Over jullie eerste afspraakje
Het is verstandig om voor je eerste afspraakje niet gelijk een hele dag af te spreken, dit kun je beter bewaren voor het tweede afspraakje. Hiermee voorkom je dat je al na 10 minuten tot de conclusie komt dat het een hele lange dag gaat worden. Spreek bijvoorbeeld alleen af voor een kopje koffie.
Spreek bij voorkeur af tussen andere mensen, bijvoorbeeld een restaurant of een winkelcentrum. Echter, je eigen vrienden en familie meenemen naar een afspraakje, dat doe je natuurlijk niet...
Vertel iemand uit je naaste omgeving waar en met wie je afgesproken hebt.
Vergeet niet om van tevoren mobiele telefoonnummers uit te wisselen, zodat je elkaar tijdens je date niet mis kunt lopen.
Hoewel het uiterlijk niet het allerbelangrijkste is, krijg je nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Zorg dus dat je er goed verzorgd uitziet.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

Auteur Bericht
ROELANDE345





Berichten: 2533

BerichtGeplaatst: woensdag 12 september 2012, 20:03
 
Dit kun je toch gewoon zelf lezen bij de datingtips Smiley die vol vragen zit
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

Auteur Bericht
LEANNE226





Berichten: 2978

BerichtGeplaatst: woensdag 12 september 2012, 22:47
 
Wat vind je er zelf van?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

Auteur Bericht
GERRIT084





Berichten: 2212

BerichtGeplaatst: maandag 11 maart 2013, 11:10
 
ROELANDE345 schreef:
Dit kun je toch gewoon zelf lezen bij de datingtips Smiley die vol vragen zit

Of het helpt Smiley die vol vragen zit denk het niet, maar staan er dan zo veel van die tips in Geschokte, onthutste smiley
Hoewel, volgens mij behoorlijk veel Gefrustreerde smiley zijn profiel is al langer dan een half jaar leeg Knipoog smiley staan zeker wel veel tips in Engeltje smiley
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

ChristianMatch forum index » Over ChristianMatch
Pagina 1 van 1